!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Difuzor de înaltă Calitate Silicon de Protecție Capac de Protecție Container pentru Bose Acasă Portabil Vorbitor

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Difuzor de înaltă Calitate Silicon de Protecție Capac de Protecție Container pentru Bose Acasă Portabil Vorbitor

Rating:
0%
4 / 5 ( 1 )
SKU
t35691

Etichete: qc35, BOSE, qc20, baza bose, 30w 4ohm, bluetooth bose difuzor, antena de portabil, adaptor bose sounddock, bose soundlink, întârziere difuzor.

In stoc
26.84lei 41.91lei

Caracteristici: 1.Fine Design: capacul are un design rafinat și o varietate de culori luminoase și interesante, puteți juca direct muzica fara a scoate carcasa de silicon, care va juca un rol primordial în timp ce protejarea vorbitor, fără a compromite calitatea sunetului.

2. Design Special: capacul este fabricat din silicon durabil material, care dispune de o pură coajă de silicon, iar capacul este conceput pentru Bose Acasă Portabil Vorbitor, care se va potrivi vorbitorului de a cumpăra.

3. Butonul de alimentare: transforma difuzorul de pe sau off, fără a scoate-l din carcasă.Iar capacul are gaura de încărcare în cazul său, care este ușor de a percepe, nu este nevoie să deconectați difuzor.

4. Design portabil: capacul este ușor de transportat, există o transportă gaura pe partea de sus pentru transport ușor și agățat pe biciclete, care pot fi efectuate pe rucsacuri, biciclete și alte obiecte, ca de sondare gaura pentru a trece toate sunete de înaltă calitate cum era de așteptat.

5. Pachetul Include: pachetul include 1 x manșon flexibil din silicon, si nici alte chestii este inclus. (Notă: pachetul include doar un caz, nu difuzor inclus)

Caietul de sarcini: Caietul de sarcini(aproximativ):

Material: Silicon

Greutate: 115g

Culoare: negru, rosu, gri, albastru

Funcție: de a proteja difuzorul Bluetooth, care se încadrează-dovada, lavabil

Lista De Ambalare:

1 * Capac de Protecție (vorbitorul nu este inclus)

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Difuzor Cazuri
  • Material: Gel De Siliciu

2020-12-29 this product is for revolve plus
4/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!