!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

FMFXTR Bicicleta Ghidon Biciclete Stem 31.8 MM Ciclism Componente pentru Biciclete Bicicleta 5 Culori Bicicleta Ghidon Stem forjare + carbon

Oferta
Pret redus
Noile colecții

FMFXTR Bicicleta Ghidon Biciclete Stem 31.8 MM Ciclism Componente pentru Biciclete Bicicleta 5 Culori Bicicleta Ghidon Stem forjare + carbon

Rating:
0%
5 / 5 ( 2 )
SKU
t3478

Etichete: Fibra De Carbon, pro carbon stem, biciclete piese mari, carbon ghidon mtb, lanțul de la bicicletă protector mtb, biciclete, depășească, bicicleta ghidon stem transport gratuit, cubrebotas ciclismo, ktm motocross.

In stoc
18.58lei 30.47lei

Caracteristici:

1. Material durabil: produsul este fabricat din aliaj de aluminiu cu un luciu metalic pe suprafața, care este de încredere în calitate și durabile.

2. Curbat măiestrie: produsele sunt realizate fin, în curba de la runda gaura de coloană este frumos, forma este frumos, și există mai multe culori pentru a alege de la.

3. Ușor de instalat: produsul este o bicicletă accesoriu, ușor de instalat și de demontat, potrivit pentru biciclete de munte și biciclete rutier.

Descriere:

Acest produs este o bicicletă din aliaj de aluminiu teava cu un mic și rafinat forma.Acesta este conceput cu un gol de formă, care este mic și portabil, și este durabil.

Caietul de sarcini:

Material: aliaj de aluminiu

Dimensiune: 45*30mm

Greutate: 125g

Pachetul Inclus:

1* Biciclete teava

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

  • Material: AL60613D forjare + carbon
  • Clemă De Suport Diametru: 31.1 - 32.5 mm
  • Furculita Clemă Diametru: 28.6 mm
  • Origine: NC(de Origine)
  • Înălțime: 36 - 45mm

2020-10-09 Fast shipping good quality for the price
5/ 5 stars
2021-01-19 Everything is fine
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!