!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

PWM Generator de Impulsuri cu Frecvență Ciclul de funcționare Reglabile Modulul de Semnal dreptunghiular

Oferta
Pret redus
Noile colecții

PWM Generator de Impulsuri cu Frecvență Ciclul de funcționare Reglabile Modulul de Semnal dreptunghiular

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
t3312

Etichete: semnal generator de funcții, ad9833 dds generator de semnal modul schematic, adf4351 generator de semnal, diy schumann generator de undă, icl8038, generator sinus, generator de val schumann, control pwm, 4 20ma, generator de semnal raza.

In stoc
31.13lei 38.90lei

ZK-PP1K PWM în impulsuri de frecvență ciclu reglabil modulul de val pătrat dreptunghiular val de semnal generator de funcții

Descriere:

1.PWM generator de semnal, val pătrat dreptunghiular wave generator de semnal

2. Folosit pentru a genera un val pătrat dreptunghiular val de semnal, care este alimentat de la un motor de curent continuu sau un stepper motor driver; motor pas cu pas, servo motor, electrice de prindere, brațul robotului

3. Combina driver pentru a realiza reglaj, reglarea vitezei, de control al supapei electromagnetice, etc. Cu toate acestea, nu este posibil de a conduce direct sarcini, cum ar fi lumini electrice, motoare, electrovalve

Caracteristici:

1. Două moduri pot fi selectate:

PWM modul de frecvență (continuu), ciclul de lucru.Rețineți că numărul de impulsuri nu poate fi setat în acest mod, iar pulsul este întotdeauna emise;

Modul PULS - pozitive a impulsului de timp, puls negativ lățime de timp, ora de start întârziat, reglabile și numărul de impulsuri.

2 Cu start-stop buton, comutator extern poate fi, de asemenea, folosit pentru a controla semnalul de ieșire ON/OFF.

3. Largă de tensiune de intrare 3.3-30V, cu anti-reverse protecție, 5.08 mm terminale cabluri

Parametri tehnici:

Tensiune de lucru: 3.3~30V, cu anti-reverse protecție

Gama de frecventa: 1Hz~150KHz, precizie de aproximativ 1%

Ciclul de funcționare gama: 0-100%, 1% pas cu pas

Numărul de impulsuri: 1-9999, sau infinit (display ' - - - - standuri pentru infinit)

Întârzierea de ieșire timp: 0.000 s-9999s, minim poate fi stabilit 1ms

Pozitive și negative puls lățime lungime: 0.000 s-9999s, minim poate fi stabilit 1ms

Semnal capacitate de incarcare: mai putin de 30mA

Amplitudinea semnalului de ieșire: amplitudinea este egală cu tensiunea de alimentare

Dimensiune produs: 79mm*43mm*30mm

Produs Greutate: 40g

Ambalare: punga Anti-statică

Descrierea modulului:

PWM (modul de afișare a "%" pentru modul PWM)

Prestabilită din fabrică este modul PWM modul, FREQ+ și FREQ-cheie stabilite de frecvență, TAXĂ+ și DUTY-buton de setare a ciclului; apăsați scurt PE butonul de control al semnalului de ieșire sau de a opri, opri de ieșire este 0, pe ecran se afișează "AFARĂ", semn ca Nu este ieșire, în caz contrar se oprește ieșire; implicite din fabrică frecvența 1KHZ și ciclul de funcționare este de 50%.

Dacă doriți pentru a comuta la modul PULS, apăsați lung butonul SET (mai mult de 6 secunde), nu de presă, veți vedea ecranul de schimbare, "%" dispare, acesta este modul PULS.

Modul PULS (Nu "%" pe partea dreaptă a ecranului este modul PULS)

Linia de mai sus ecranul LCD afișează pozitive a impulsului de timp.P+ și P - set de butoane parametru.Linia de mai jos ecranul LCD afișează negativ impulsului de timp.N+ și N - butoane setați parametrul.Apăsați PE butonul pentru a controla semnalul de ieșire sau de a opri.Atunci când producția este oprită, ieșirea este 0. Ecranul afișează "OUT" pentru ieșire, în caz contrar se oprește ieșire; implicite din fabrică pozitive a impulsului este de 0,5 secunde și negative impulsului este de 0,5 secunde.

Pulsul număr și timp de întârziere, stabilind - În modul PULS, apăsați și țineți apăsat butonul SET pentru 2 secunde și apoi eliberați, introduceți numărul impulsului și timpul de întârziere în interfața de setare, pe ecran se afișează SET, acesta va fi oprit și curățate, după care intră. ;P+ și P - butoane setați timpul de întârziere, N+ și N - butoane setați numărul de impulsuri, prestabilită din fabrică timp de întârziere este de 0 secunde, numărul de impulsuri este infinit (afișare ----); apoi apăsați butonul SET 2 În câteva secunde, acesta va reveni automat la pulsul interfață, apăsați PE butonul, după setarea de întârziere de timp, începe să emită setați numărul de impulsuri.Dacă numărul de impulsuri este trimis, acesta va automat de ieșire 0. Dacă termenul nu este trimis, apăsând PE buton se va stinge.Ieșirea de impulsuri este oprit și și-a curățat, și setați numărul de impulsuri este emis de fiecare dată când acesta este pornit.După numărul de impulsuri este trimis, display-ul " OUT " dispare în mod automat.

Aplicație Operație Exemple

PWM de ieșire 20KHZ, 60% ciclu: Selectați modul de PWM, frecvența este setată la 20.00, și obligația de raport este setat la 060%.

Ieșirea este activată pentru 0,6 secunde și oprit timp de 0,2 secunde.Buclă infinită: selectați modul PULS, pozitive a impulsului este setat la 0.600, negative impulsului este setat la 0.200, timpul de întârziere este setat la 0.000, și numărul de impulsuri este setat la --- -.

Puterea pe sau apăsați butonul de pornire, intarziere de 5 secunde, atunci ieșirea este activată de 0,6 secunde, pe 0,2 secunde, buclă infinită: selectați modul PULS, pozitive a impulsului este setat la 0.600, negative impulsului este setat la 0.200, întârziere, timpul este setat la 5.000 și numărul de impulsuri este setat la ----.

Puterea pe sau apăsați butonul de pornire, intarziere de 5 secunde, apoi de ieșire de nivel înalt 10ms nivel scăzut 10ms puls 100: selectați modul PULS, pozitive a impulsului este setat la 0.010, negative impulsului este setat la 0.010, întârziere, timpul este setat la 5.000 și numărul de impulsuri este setat la 0100.

  • Origine: NC(de Origine)
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Dimensiunea De Afișare: 3.0 - 4.9 Cm
  • Certificare: NICI unul
  • Nume De Brand: OOTDTY

2020-12-08 Product exact according to the descriptions, I recommend
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!