!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Super Wings Vara Băiat Topuri Desene animate Tricou cu Mânecă Scurtă Super desene animate avion T-shirt pentru Baieti Fata de Copil Camiseta Tricou Z43-1

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Super Wings Vara Băiat Topuri Desene animate Tricou cu Mânecă Scurtă Super desene animate avion T-shirt pentru Baieti Fata de Copil Camiseta Tricou Z43-1

Rating:
0%
5 / 5 ( 4 )
SKU
t31435

Etichete: okapi, tcross vw, bjd papusa msd, minecraft tricou, top aripa jucărie, copii alb sublimare tricouri, minecraft tricou, jearrival, bjd papusa minifee, copiii gol tricou.

In stoc
22.01lei 24.45lei

Vă Rugăm Să Citiți Înainte De Cumpărare

Nostru T-shirt este Asia de dimensiune 1. Pentru că fiecare copil este rata de creștere este diferit, vă rugăm să cumpere în funcție de dimensiunea diagramă.Vârsta ne-am da este doar o referință! 2. Datorită calculator diferite culori, culoarea reală de T-shirt pot fi ușor diferite de la imaginea de mai sus.Sper că puteți înțelege! 3. Dimensiunea noastră este un Asiatic dimensiune.Materialul este Modal+Poliester.Este moale și confortabil, și este mai potrivit pentru pielea copiilor!

4. Pentru că tricourile sunt fabricate de mână, T-shirt pot fi o +-2cm de eroare

Despre Plata 1.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale de import, taxe percepute de cumpărători țări. 2.Vom accepta Escrow, card de Credit, Western Union, Alipay 3.Vă rugăm să plătească în termen de 7 zile de la comanda legata de Transport 1.Am expediat bunurile prin intermediul Timisoaramasaj.ro Standard de Transport maritim și de China Post Air Mail, puteți alege, de asemenea, DHL, EMS, dacă urgente. 2.Ne va livra bunurile în 1-7 zile, produsele vor ajunge în 5-35 zile lucrătoare depinde mod de transport maritim, de destinație și de alți factori. 3.Avem un număr de urmărire pentru tine după expedierea mărfurilor, puteți verifica pachetul online de la oriunde.Garanție și Garanție 1.Dacă nu sunteți mulțumit cu bunurile atunci când primesc.Vă rugăm să ne contactați și returnați-l în termen de 7 zile pentru inlocuire sau banii inapoi.Dacă vă întoarceți de bunuri, ar trebui să acorde retur de marfă. 2.Dacă primiți un eronate bunuri, ne va oferi unul nou după înlocuire în următoarea ordine.. 3.Dacă există o problemă, vă rugăm să contactați în primul rând, vom rezolva într-un mod rezonabil.Multumesc anticipat pentru corporație.Feedback-ul 1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.De remarcat: 1. Oferim picătură de transport maritim de servicii, de asemenea, puteți trimite imagini pentru a revinde. 2. Dacă en-gros, va rugam sa ne contactati, va vom oferi cel mai bun preț.

  • Numele Departamentului: Copii
  • Topuri De Tip: Tees
  • Guler: O-Gât
  • Îmbrăcăminte Lungime: Regulat
  • Lungime maneca(cm): Scurt
  • Se potrivesc: Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
  • Nume De Brand: Moe Cerf
  • Numărul De Model: Copii T-shirt
  • Tip De Element: topuri
  • Stil: Moda
  • Model Tip: Print
  • Material: Spandex
  • Gen: Unisex

2020-10-12 nice. soft material and vibrant colors
5/ 5 stars
2020-10-12 nice. soft material and vibrant colors
5/ 5 stars
2020-10-15 Fast delivery good quality!
5/ 5 stars
2020-12-07 Nice. Fast delivery. Cute print
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!