!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Hua Wei Original HB476387RBC Acumulator Pentru Huawei Honor 3X G750 B199 Telefon de Înlocuire Batteria 3000mAh capacitatea Reală Akku

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Hua Wei Original HB476387RBC Acumulator Pentru Huawei Honor 3X G750 B199 Telefon de Înlocuire Batteria 3000mAh capacitatea Reală Akku

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
t31022

Etichete: huawei b199 ecran, huawei g750 de încărcare a bateriei, acumulator pentru huawei wifi, baterie huawei telefon, g750, huawei g750 cauciuc, huawei p9plus baterie, baterie de onoare, huawei bll l23 baterie, huawei g750 baterie pret.

In stoc
39.27lei 41.33lei

Vă rugăm să completați în receptor numele complet ca urmare a noii politici vamale ruse de

Acest magazin toate bateriile de sprijin ridicata cantitate

Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând.Vom rezolva bine pentru tine.Te rog nu deschide disputa ocazional, în caz contrar va fi înregistrat ca rău de credit de către noi, Timisoaramasaj.ro, și, de asemenea, de către China Vanzatori League.Și să fie blocat.

Brand : Huawei

Tip baterie: HB476387RBC

Capacitate baterie: 3000mAh

Limita tensiune: 3.8 v

Compatibil cu : Pentru Huawei Honor 3X G750 B199

Baterie Tara de Origine: China

Caietul de sarcini de ambalare: Original pachet standard

Important:

1 100% Original Xiao mi înlocuire a bateriei și capacitatea reală și mai Nou bateria.Noile baterii Litiu-Ion trebuie să fie COMPLET ÎNCĂRCATĂ și DESCĂRCATĂ COMPLET de 2 până la 3 ori, înainte de a fi pe DEPLIN cu aer CONDIȚIONAT.

2 oferim calitate original și 1 an garanție, Dacă nu sunteți mulțumit, nu lăsați feedback-ul negativ în represalii pentru un produs defect sau ceva ce nu se așteptau.Pls contactati-ne !!Satisfactia clientului este prioritatea noastră.

3 Pentru metoda de transport maritim, oferim Epacket , EKC, UBI, Meest, Australia Post, Canada post și Alte Opțiuni.Oferim locul și rapid de transport maritim metodă , vom tine 100% mulțumit de Achiziție .

Se Întoarce Și Garanție

1. Acest produs are 12 Luni de garanție.

2. Pentru toate produsele returnate, cumpărătorii TREBUIE să ne contactați pentru returnarea adresa.

3. În toate cazurile, cumpărătorii plătesc taxe de transport la costul lor de a returna produsele pentru schimb sau de restituire.Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri.Rambursarea sumelor se va face la primirea produsului returnat.

Feedback-ul

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv, vă mulțumesc pentru ajutor.

2.Am fost întotdeauna încercarea de a oferi cele mai bune servicii și produse fiabile pentru fiecare client, cu toate acestea, un accident se poate întâmpla uneori, va rugam sa ne contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a părăsi un feedback negativ.

Vă rugăm să rețineți:

După ce a primit baterie noua, vă rugăm să nu se grăbesc pentru a reîncărca.În primul rând în Interiorul bateriei rămase de putere este utilizat în întregime , apoi continuă taxa de șase până la opt ore .

Repetați pasul de mai sus de două ori, puteți obține cel mai bun efect de utilizarea bateriei.După a patra de încărcare de numai 4 la 6 ore la o singură încărcare.

  • Compatibil Marca: Huawei
  • Origine: NC(de Origine)
  • Original sau Nu: Original
  • Nume De Brand: Huawei
  • Numărul De Model: HB476387RBC
  • Capacitate baterie(mAh): 2801mAh-3500mAh
  • De Certificare A Calității: ce

2020-10-08 The battery works, the charge holds.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!