!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

DZ47LE 1P+N 100A D tip 230V/400V~ 50HZ/60HZ curent Rezidual întrerupător de Circuit cu peste curentă și protecție de Scurgere RCBO

Oferta
Pret redus
Noile colecții

DZ47LE 1P+N 100A D tip 230V/400V~ 50HZ/60HZ curent Rezidual întrerupător de Circuit cu peste curentă și protecție de Scurgere RCBO

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
t30844

Etichete: circuit breaker cutii, întrerupător rcbo, 150uf, radio renault scenic, clemă din, circuit breaker 1 6a, atmega2560 cip, întrerupător de circuit, dds238 faza, rcbo.

In stoc
57.81lei

Vă rugăm să remarcat există Chineză pe circiut breaker!!!!!

Acest link doar pentru 1P+N 100A D tip.

Reziduale de tip curent: AC tip

1.Cerere

DZ47LE-100 C45LE-100 Serie de scurgere la pământ întrerupător de circuit se aplică o linie de AC50HZ sau 60HZ, tensiune Nominală până la 415V și curent nominal de până la 100A.Ea are funcția de protecție de scurgere la pământ, suprasarcină, supratensiune, sub tensiune si scurt circuit.Atunci când o persoană devine un șoc electric sau un curent de scurgere la o rețea electrică depășește valoarea specificată, întreruptorul poate comuta rapid off defect de alimentare pentru a asigura siguranța persoanelor și aparate electrice.Acesta este folosit în principal în construirea de iluminare și sistem de distribuție.

Produs în conformitate cu standardul IEC61009.

2. Caietul de sarcini

Transport:

Am expediat în întreaga Lume, cu excepția APO/FPO .

Elementele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 până la 20 de zile lucrătoare.

Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20 de zile lucrătoare

De remarcat: Fedex Poate percepe taxe de manipulare în țara dumneavoastră, noi nu suntem responsabili pentru aceste comisioane.

Garanție:

12 luni de Garanție.Cumpara cu incredere!

Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport

Alte Politici:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată.Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Cumpărător Serios Numai!Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii

  • Tip: Curent Rezidual
  • Curent Nominal: 100A
  • Charcteristic Curba: DType
  • Montare: Șină Din de 35mm
  • Capacitate De Rupere: 10KA
  • STANDARD: IEC619009 GB6829
  • Tensiune Nominală: 230V~
  • Numărul De Model: DZ47LE
  • Nume De Brand: TOMZN

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!