!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Mini Lumina UV lanterna Lanterna Ultraviolete, lanterne led-uri Ultra Violet Cerneala Invizibila Marker de Detectare ZOOM linterna Lanterna Led-uri

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Mini Lumina UV lanterna Lanterna Ultraviolete, lanterne led-uri Ultra Violet Cerneala Invizibila Marker de Detectare ZOOM linterna Lanterna Led-uri

Rating:
0%
3.5 / 5 ( 2 )
SKU
t30767

Etichete: 96 key keyboard, știulete de lucru cu led-uri lanterna, titan lanterna, Led uv 365nm, markerul de pescuit, ultra wide, acțiune pro, 2000 led, UniqueFire, lg avere m153.

In stoc
10.69lei 19.45lei

Caracteristici: Super-mini dimensiune, Lanterna UV.Mini-dovada design & design rezistent la apa.Reglabil raza de focalizare pentru utilizare diferite, care se întinde pentru a ajusta focalizarea.Clip pentru confortul transporta.Tensiunea de lucru este largă și pot utiliza bateriile în cea mai mare măsură.Potrivit pentru vanatoare, ciclism, alpinism, camping și activități în aer liber etc.Utilizări: detector de bani, pescuit de noapte, în funcție de drift, în conformitate cu margele rugăciune, în conformitate cu urme de medicină legală clasa de scop special industriile de utilizat Caietul de sarcini: Culoare: Negru Culoare :Violet Reflector: Lentile Convexe Material: aliaj de Aluminiu Model de LED: UV 395 nm LED Comutator: ON/OFF Baterie: 1 * AA / 1 * 14500 Baterie Dimensiuni: 9.4*2.6*2.6 cm greutate: 50g Pachetul incluse: Pachetul A: 1 * Lanterna Led-uri(Nici o baterie) Pachetul B: 1 * Lanterna + 1 * 14500 Battry + UE Încărcător Pachet de C: 1 * Lanterna + 1 * 14500 Battry + NE Încărcător Pachet D: 1 * Lanterna + 1 * 14500 Battry + UE Incarcator + Cutie Pachet E: 1 * Lanterna + 1 * 14500 Battry + NE Incarcator + Cutie 1, în Cazul în care mărfurile nu au primit termen Noastre pe timp de livrare, va vom returna.

2, Dacă nu ați primit bunurile dumneavoastră sau dacă nu există nici o problemă atunci când primiți mărfurilor, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vă rugăm să nu deschizi disputa direct, dacă nu putem rezolva problemfor tine, atunci poti deschide disputa.Ne va fi foarte appriciated.

3, I t e obligatia cumparatorului de a șterge cutoms și să plătească pentru taxele de import, impozite sau taxe, vă rugăm să acorde o atenție la informațiile de urmărire îndeaproape și clar vamale fel de repede ca tine poate pentru a evita orice întârziere în livrare.

4, atunci Când plasați comanda, vă rugăm să asigurați-vă că numele dvs., adresa, numărul de telefon sunt corecte.

1, în Cazul în care produsele au o problemă, vă rugăm să trimite o imagine sau un videoclip de pe youtube sau de pe Timisoaramasaj.ro pentru a arăta problema.Vanzatorul va va oferi o rambursare parțială sau completă conform dovezilor furnizate de către cumpărător.

2, în Cazul în care produsele nu au fost folosite și doriți să reveniți, vă rugăm să trimiteți-l înapoi în 7 zile sau vom presupune că produsele au fost utilizate.

O: prețurile au arătat în magazinul nostru sunt la cel mai bun preț ne-ar putea oferi.E cel mai ieftin preț puteți obține.Cu toate acestea, în cazul în care comanda cantitatea este mai mare de 10 buc(cantitate totală pentru o comanda), puteti sa ne contactati inainte de plata, ne poate salva, probabil, unele costul de transport maritim pentru tine.

Pentru comenzi mari, desigur, vom oferi un discount.

Vă rugăm să urmați de mai jos procesul de a obține discount.

1. Face o comandă în primul rând, nu plătesc imediat.

2. Lasa-ne un mesaj pentru a ne spune cantitatea și metoda de transport maritim vrei.

3. Vom modifica cantitatea pentru tine cât mai curând posibil.

4. Trimite plata.

Q: Ce pot să fac dacă nu am primit coletul pentru o lungă perioadă de timp?

O: Dacă informațiile de urmărire arată părăsit China continentală sau Hong Kong, dar nici o informație cu privire local post office-ul, parcela acum este în drum spre țara ta, sau a sosit în țara dumneavoastră, dar nu există informații actualizate primite de la oficiul poștal local încă, vă rugăm să fie pacient să aștepte.

Dacă protecția în timp este mai mică de 10 zile, dar încă nu ai primit coletul, vă rugăm să ne contactați, vom extinde protecția de timp pentru tine și să încerce să găsească un motiv pentru întârziere și să încerce să rezolve și să vă spun cele mai recente informații avem.

  • Zoom: Da
  • Comutator De Mod: Zoom În
  • Corpul Material: Aluminiu
  • Distanță De Iluminat: 50 m
  • Funcția: Greu De Lumină
  • culoare: negru
  • Incarcator: Nu Este Cazul
  • Rezistent la apa: Da
  • Putere: 5w
  • Nume De Brand: VBS
  • Numărul De Model: Lanterna UV SK68
  • Modelul de Margele de LED-uri: UV
  • Lumen: 450
  • Lanterna Tip: detector bani, pescuit de noapte, hiking
  • Suport Dimmer: Singur fișier
  • Sursa De Lumina: Becuri cu LED-uri
  • Distanța Focală: Reglabil
  • Tip De Element: Lanterne
  • Certificare: ce

2020-09-16 The lantern is not very, for the same price I bought in another store much brighter and cooler. Ordered 15.06.20, came 16.07.20G. Price 182,16 rub. This lantern only in the dark light, and the one that I ordered in another store for the same price and in the afternoon you shine everything can be seen!
4/ 5 stars
2020-10-20 Weak
3/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!