!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

GUB G81 Suport Reglabil sistem Anti-Alunecare, Telefon Mobil, Stand Titular Pentru Xiaomi M365 Pro Scuter Electric g-81 Telefon Suport

Oferta
Pret redus
Noile colecții

GUB G81 Suport Reglabil sistem Anti-Alunecare, Telefon Mobil, Stand Titular Pentru Xiaomi M365 Pro Scuter Electric g-81 Telefon Suport

Rating:
0%
5 / 5 ( 4 )
SKU
t29231

Etichete: infinix nota 7, suport g 81, contra pas, xiaomi scuter scuter electric, electr scuter, m365 pro xiaomi, citycoco scuter electric, m365 xiaomi, gub g, es2 ninebot.

In stoc
16.81lei 27.58lei

modname=ckeditor

Ajustabile Anti-Alunecare De Telefon Mobil Suport Stativ Pentru Xiaomi M365 Pro Scuter Electric Telefon Suport

Caracteristici:

100 % nou brand nou și de înaltă calitate

Descriere:

-Potrivit pentru: 3.5", la 6.2" inch telefoane mobile.

Nivelul de compatibilitate: Universal motocicleta scuter electric telefon mount titularului se potrivește cel mai mobil, telefoane mobile / telefoane inteligente.

-Protecția Deplină: Un singur buton de blocare structura suport de telefon pentru a bloca telefonul mobil asigure și să Garanteze telefonul nu cade din suport.Și cu moale, non-alunecare și non-zero tampoane de protecție pentru telefonul dvs. inteligent,Ține telefonul pe motocicleta robust și sigur.

-Cu ușurință rotativ si reglabil: 360 de grade de rotație de sprijin titular, poate oferi cel mai bun unghi de vizualizare, și puternic de stabilitate: Triunghi în formă de arme cu tampoane moi poate țineți telefonul în poziție orizontală sau pe verticală ferm și sigur în timp ce de echitatie, pur și simplu a regla și de a avea telefonul la orice unghi și poziția care se potrivește preferințele dumneavoastră și bucurați-vă de confortul de echitatie pe scuter.

-Ușor de instalare: Usor de a instala / elimina, nici orice alte instrumente necesare.

Pachetul Inclus:

1* Telefon Mobil Suport

Caietul de sarcini:

Material:aliaj de Aluminiu

Culoare:Rosu/Negru/Titan

Diametru:22.2~31.8 mm

Lungime:50-100mm

Dimensiune pachet:8.3*4.6*3.8 cm

Notă:

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

modname=ckeditor

Detalii livrare

1. Produsul va fi livrat în termen de 3-7 zile după ce a cumpărătorului de plată este verificată de Timisoaramasaj.ro.

2. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.

3. Suntem responsabili pentru China vamal problemă și cumpărător ar trebui să fie responsabil pentru destinația vamală problema.Întreprinderea taxa vamală este responsabilitatea cumparatorului.Noi nu acceptăm nici o dispută cu privire la custom problema.Dar putem declara fiecare pachet pentru clienții noștri în funcție de cerința lor,astfel încât atunci când plasa orice comanda din magazinul nostru,vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a ne spune cum să-l declare pentru tine,altfel o vom face în funcție de experiența noastră.Dacă se face un serviciu,trebuie să-l întreprindă.Vă rugăm să acorde o atenție la acest lucru!

4. Am expediat DOAR la adresa furnizata de catre Timisoaramasaj.ro și cumpărător .Vă rugăm să asigurați-vă că adresa, codul POȘTAL și numărul de telefon sunt corecte și valide.

5. În mod normal coletul ar trebui să ajungă în timp util, dar, uneori, zile suplimentare sunt necesare în cazul în care transportatorul este afectat din cauza la o mulțime de parcele.Vă rugăm să ne contactați în timp util pentru asistență suplimentară, dacă nu-l primești în EST timp.

6. În mod normal, comenzile vor fi expediate prin Singapore Post/Netherland Post /China post,EMS,DHL și UPS etc(Express nevoie să plătească suplimentar).

7.Nu ne putem permite DHL de la Distanță Taxa de Transport maritim în cazul în care clienții aleg DHL,așa că sper să pot verifica dacă locul tău aparține DHL zonă de la Distanță de pe DHL websiteand poate plăti în mod conștient dacă alegeți DHL

Despre noi & să ne Contactați

Suntem cu scopul de a oferi moda sport produsului.Bucurați-vă de sport,te iubesc.Le vindem ieftin, dar cel mai bine, satisfactia completa garantat!noi credem că le va place.În scopul de a obține un răspuns prompt și comunicare, vă recomandăm să ne contactați prin Mesaj.Pentru orice alte informații, de asemenea, puteți să ne contactați în ore de Afaceri: De la China local time: 8:00AM-6:00PM prin TradeManager

modname=ckeditor modname=ckeditor

  • Tensiune: None
  • Numărul De Model: M365 Suport Stativ
  • Diametru: 22.2~31.8 mm
  • culoare: Negru/Rosu/Titan
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Telefon Mobil Suport Stativ
  • Dimensiunea Pachetului: 8.3*4.6*3.8cm
  • Material: Aliaj De Aluminiu
  • Lungime: 50-100mm

2020-09-18 Great product free before expected 5 stars
5/ 5 stars
2020-11-25 Super holder! Come quickly! Very firmly holds both the phone itself and the steering wheel of the scooter or bicycle, since the kit includes a suitable size plastic lining. Of all I ordered fasteners for the phone this is the best! Recommend!
5/ 5 stars
2020-10-16 It came. Good qulity. Bonus two stickers with Sonica.
5/ 5 stars
2021-01-09 Very simple assembly. Top phone holding, does not move even with a lot of vibrations,
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!