!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Cravata Pentru Barbati Matase Realizate Manual Albastru Noutate Model Jacquard Țesute Legăturile Stabilite Stil Casual Gravatas Pentru Petrecerea De Nunta C-3038

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Cravata Pentru Barbati Matase Realizate Manual Albastru Noutate Model Jacquard Țesute Legăturile Stabilite Stil Casual Gravatas Pentru Petrecerea De Nunta C-3038

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t28617

Etichete: cravată de mătase, fgo waver, marina cravată subțire, herringbone cravată, barry wang cravată roșie, print silk tie, tesatura de sifon dungă, oamenii cravată colier, frunze de cravată, tricot albastru cravată.

In stoc
26.01lei 32.54lei

Cravata Pentru Barbati 100% Matase Realizate Manual Albastru Noutate Model Jacquard Țesute Legăturile Stabilite Stil Casual Gravatas Pentru Petrecerea De Nunta C-3038

Specificațiile Produsului Stare: Nou Cu Etichete

Material: 100% jacquard țesute din Mătase

Dimensiune: 59.06"(150 cm) în lungime și 3.35"(8.5 cm) în Lățime

Stare: lampă de Lumina (Ia obiect material ca)

Ambalare: Protecție și Simple de Ambalare

Designer: Italiană

Origine: ShengZhou.China aberatiile Cromatice din Cauza materialului de tăiere în diferite poziții.butoni model poate diferit de descriere articol de pe Timisoaramasaj.ro, dar ele sunt încă meci.dacă vă deranjează, vă rugăm să nu cumpere!

Problema de aberație: În scopul de a afișa efectele mărfurile, produsele noastre sunt toate trage în fotografie corpuri de iluminat care reduc aberatiile nivel în valoare minimă.Cu toate acestea, deoarece rezoluția raporturi de diferite displayers varia, existența de minute de aberație este inevitabilă.Nici unul on-line vânzător poate rezolva această problemă.Dacă sunteți în special despre aberație, vă rugăm să fiți atenți atunci când se decide să cumpere bunuri sau contactați serviciul nostru server!Plata ESCROW este singurul mod în care putem primi plata.Puteți plăti prin

1. Banii vor fi păstrate de către platforma până când vă confirma primirea de bunuri, și numai după ce că banii vor fi eliberați de la vânzător.Esti protejat 100% în condiții de siguranță!!

2. Ne trimite elementele în funcție de ESCROW Adresa de Plată, vă Rugăm să asigurați-vă că ESCROW Plată Adresa este corectă.Adresa cu nr. de Tel va fi binevenit în transportul maritim.Nu avem nici o responsabilitate pentru greșit adresa!!

3. Pentru taxa de timbru, cumpărătorul ar trebui să plătească-te!!De transport maritim 1. Am expediat în întreaga lume.Exclude Transport pentru Italia...Ne va livra, de obicei în termen de 1-2 zile lucrătoare de la primirea plata compensate.(cu excepția sărbătorilor), "1-2 zile" este predarea timpul nu ora de sosire, vă rugăm să nu mă înțelegeți greșit.Înainte de plată, trebuie să asigurați-vă că plata adresa de livrare este corecta.În mod normal, ne nava cât mai curând posibil, dar nu putem promite data efectivă ai putea primi pentru a varia viteza și politica de obiceiurile locale ( de transport sunt efectuate de către terțe părți) .

2. După cum știm cu toții că transportul maritim Internațional necesită mai complicat procedurilor de transport, astfel ca ambele țări vamale, stații de tranzit, etc., probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Apreciez mult pentru înțelegere pe această incontrolabile contează.Strict în domeniul vamal :Italia, Germania, Austria, Canada, Brazilia, Argentina, Rusia......

3. Pentru transportul maritim Accelerate(exprima de transport maritim), EMS este implicit metoda de transport maritim.Dacă doriți să utilizați FedEx sau DHL, aveți nevoie să mă contactați pentru a verifica dacă adresa este de zonă de la distanță sau nu, și verificați dacă Volumul de greutate este mai grea decât greutatea reală, pentru că de zonă de la distanță adresa de Volum sau greutate este mai greu, trebuie să plătească taxe suplimentare..Daca vrei Expres internațional post, vă rugăm să ne contactați.Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat sau fiscale.Motivul este că timpul de tranzit este extrem de depins și prevăzută de Servicii Poștale (cu excepția weekend și de sărbători) Politica de Returnare facem cele mai bune servicii clienților noștri cele mai bune pe care le pot!!!!

1. Vom accepta element de returnare pentru orice motive (cum ar fi că nu-ți place, nu este de așteptat), Dar cumpărătorul va fi responsabil pentru taxa de returnare, și elementul ar trebui să nu are deteriorat sau să modifice, să se întoarcă înapoi tot pachetul cu tag-uri împreună.ca nu vrem sa facem disputa cu cumpărătorul.

2. 15-zi-garanție de la data livrate.Vă rugăm să trimiteți fotografia de produs daune zonă prin e-mail, dacă nu este om-a făcut pagube sau daune fizice, vom înlocui unul nou sau va Vom returna 100% de bani!Ne restitui plata prin Escrow, elementul ar trebui să fie returnate în starea lor originală.Feedback-ul Ceva mai puțin de 5 stele pe Vânzător Detaliate Opiniile afectează statutul nostru în Timisoaramasaj.ro.Dacă simți că meriți mai puțin de 5 stele pentru ceva, vă rugăm să ne anunțați înainte de a pleca feedback-ul dvs. astfel încât să putem aborda preocuparea ta. (Feedback negativ sau Neutru nu poate rezolva orice problemă).

Satisfactia dumneavoastra Complet și reputația noastră este prioritatea noastră! "Feedback pozitiv" și " 5 stele este mereu încurajat și apreciat foarte mult.Dacă ne lăsați Feedback-ul Pozitiv, va vom oferi cu promptitudine la fel.Feedback negativ sau Neutru este extrem de descurajat.

Vă rugăm să permiteți-ne posibilitatea de a remedia orice situație nefavorabilă.Totul poate fi rezolvat fără a părăsi un feedback negativ sau deschide orice disputa de pe Timisoaramasaj.ro.Vă rugăm să E-mail-ne și vom încerca să rezolve orice probleme!Suport clienți Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările dumneavoastră.Satisfactia dumneavoastra este de cea mai mare importanță pentru noi.Nu ezitați să ne e-mail dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre și vom răspunde cât mai curând posibil. (în termen de 24 de ore )

  • Numărul De Model: C-3038
  • Numele Departamentului: Adult
  • Stil: Moda
  • Lățime: 3.35''(8.5cm)
  • Model Tip: Animale
  • Cadou Barbati: Ziua De Crăciun Oamenii Cadou De Accesorii De Nunta Petrecere De Afaceri
  • Nume De Brand: Hi-Cravată
  • locul de origine: China
  • model: Noutatea Mens Legături
  • Element De Vânzare: Cravata Pour Homme/Corvatas Hombre Para/Mire
  • Lungime: 59.06''(150cm)
  • En-Gros/Personalizat/Dropshipping: Disponibil
  • Tip De Element: Legăturile
  • Legăturile De Tip: Gât Cravată Set
  • Gen: BĂRBAȚI
  • Material: MĂTASE
  • culoare: albastru
  • Dimensiune: One Size
  • Atașament: Batistă De Buzunar, Butoni Cravata Set
  • Tesatura: Țesute Manual Jacquare Tesatura De Matase

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!