!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Munte Biciclete Pedale Anti-alunecare Ultralight MTB Mountain Bike Pedala de Rulment Pedale Biciclete Accesorii Pentru BMX MTB

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Munte Biciclete Pedale Anti-alunecare Ultralight MTB Mountain Bike Pedala de Rulment Pedale Biciclete Accesorii Pentru BMX MTB

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
t2822

Etichete: bmx accesorii roue, bmx accesorii barbati, bmx accesorii fren, wellgo bmx accesorii, bmx accesorii eje, gt performer bmx accesorii, bmx accesorii burete, bmx accesorii selle, bmx accesorii llanta, bmx piese accesorii.

In stoc
84.28lei 106.70lei

Puncte:

1、rulment: Se adoptă rulment de design, care nu este doar durabil, dar, de asemenea, evită influența de praf care intră în echitatie efect.

2、CNA tăiere dintr-o bucata pedala de picior: aliaj de aluminiu material, integrate turnare, putere mai mare, mai bine aspectul, nu extra reduceri, simplu și elegant.

3、greutate de Lumină din aliaj de aluminiu: rulment materialul este atent selectat, mersul mai sigur, de mare putere, puternic, rezistenta la socuri si rezistenta la coroziune.

4, la stânga și la dreapta logo-urile se disting: straturile exterioare ale pedalei de arbori sunt marcate cu stânga și dreapta litere.CR-L este piciorul stâng și CR-R este piciorul drept.

5、universal fir este mult mai potrivit: combinate pedala de structură, la mijlocul axului este combinat cu partea superioară și inferioară aliaje de aluminiu și fibră de carbon tub este mai usor: fibra de carbon tub este proiectat și ușor de echitatie nu este dificil.

Parametru:

Nume: pedala de Biciclete

Dimensiune: Aprox.115*98*15mm/4.53*3.86*0.59 în.

Culoare: Negru

Greutate: Aprox.160g/bucata

Proces: CNC + anodizare

Material: aliaj de aluminiu + fibra de carbon tub

Lista de ambalare:

Pedala de biciclete *1 pereche

  • Feature1: Ultralight Pedala
  • Pedala Categorie: Ultralight Pedala
  • Utilizarea: Biciclete Rutiere
  • Pedala Dispozitivului Categorie: Rulment
  • Feature2: Pentru BMX MTB
  • Material: de carbon
  • Numărul De Model: Pedala De Biciclete
  • Dimensiune: Approx.115X98X15mm

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!