!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

2019 Roz Femei Bolero De Mireasa Șal De Blană Faux Wrap Bolero Cape De Nuntă Mireasa Șal De Blană Cape De Blana De Iarnă De Mireasa Mantie Bolero

Oferta
Pret redus
Noile colecții

2019 Roz Femei Bolero De Mireasa Șal De Blană Faux Wrap Bolero Cape De Nuntă Mireasa Șal De Blană Cape De Blana De Iarnă De Mireasa Mantie Bolero

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
t28175

Etichete: boho cape de nuntă, șaluri de mireasa, haină de blană faux, blana pad cape, faux blana șal, Folie De Vinil, bolero, bolero dantela, bolero femei, blană de sex feminin furat.

In stoc
61.90lei

Bine ati venit la magazinul meu

Imagine detaliată

Dimensiunea Diagramă

Cum pentru a măsura

Q: Pot reveni sau de a anula rochie dacă mă răzgândesc?

A: Chiar standard dimensiune rochii sunt făcute la comandă pentru fiecare clienții.Obiceiul natura noastră rochii înseamnă anulare și Politica de Returnare este mai strictă decât în alte elemente, deci este important de a comanda cu atenție.

Î: Voi fi capabil să-și modifice rochia mea dacă nu primesc și nu se potrivesc exact?

O: Da.Dacă dimensiunea fluctuează sau doriți să modificați rochie ușor, întotdeauna plecăm de la câțiva centimetri în cusături, astfel încât croitor local se poate face cu ușurință modificări după cum este necesar.Rochii au, în general, o marjă de 1 cm pe fiecare parte a cusăturii.Flori, ștrasuri din mărgele sau curele/panglici pot limita capacitatea de a lăsa o rochie.

Q: Pot comanda aceasta rochie într-un stil diferit/material/lungime?

A: Am putea face personalizat în funcție de cereri detaliate dacă s-a schimbat de puncte sunt viabile.Vor fi anumite clientul a făcut responsabil pe baza detaliate personalizate cerere.

Q: Va rochia arata exact cum se arată în poze?

A: vă Rugăm să rețineți că produsele noastre sunt realizate manual, iar acestea nu pot fi 100% exact ca elementele din poze.Doar ca imagini pictate manual, pictura aceeași imagine de două ori nu poate fi niciodată exact la fel.Fiecare listă este pentru a face un produs care este de aproximativ 90% ca element în fotografiile pe care le-au furnizat.Dacă aveți orice cerințe specifice, trebuie să ne informați înainte de producție, pentru a evita orice posibilă modificare taxe.

Q: Cum pot să fiu sigur că nu voi comanda marimea potrivita?

O: atunci Când comanda o rochie pentru ocazie dvs. speciale online, ai dreptate să acorde o atenție aproape de a obține mărimea potrivită!Deoarece suntem o companie internațională, hainele noastre pot rula mai mari sau mai mici decât dimensiunile standard ești obișnuit.Verificarea măsurătorilor reale în dimensiunea noastră diagramă și comparându-le cu propriile măsurători înainte de a plasa comanda dvs. este cel mai bun mod de a evita erorile de dimensiuni.Dacă comandați o personalizate-dimensiuni rochie, este deosebit de important să ia măsurătorile dumneavoastră exact.Obtinerea profesional măsurată este cea mai eficientă modalitate de a asigura produsul final ajunge la tine perfect adaptate.Fi sigur de a verifica afară noastre de măsurare ghid.Dacă dimensiunea fluctuează sau doriți să modificați rochie ușor, întotdeauna plecăm de la câțiva centimetri în cusături, astfel încât croitor local se poate face cu ușurință modificări după cum este necesar.Dacă aveți orice alte întrebări despre comanda marimea potrivita, nu ezitati sa ne contactati.

Politica De Anulare:

Am înțeles că a comanda o rochie pentru ocazie dvs. speciale este o importantă întreprindere, și politica de anulare a fost creat cu acest lucru în minte.Cu toate acestea, este important să rețineți că rochiile noastre (inclusiv eșarfe, și împachetări) sunt făcute la comandă, dacă ai comandat o dimensiune standard sau personalizate măsurători, iar materialele pot fi refolosite după ce procesul de creare a început.Vestea bună este că, după plasarea comenzii, nu există încă timp pentru a schimba mintea ta.Vă rugăm să consultați politica de anulare și politicile de returnare de mai jos pentru detalii.

- Obiect cereri de anulare a primit termen de 24 de ore de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare completă.

- Obiect cereri de anulare a primit în 24 până la 72 de ore dupa confirmarea platii va fi eligibil pentru o rambursare parțială, constând în contravaloarea transportului și 50% din prețul produsului achiziționat.

- Obiect cereri de anulare a primit mai mult de 72 de ore de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare parțială, constând în contravaloarea transportului.

- De îndată ce comanda dvs. a fost livrat, acesta nu mai poate fi anulat.

Dacă doriți să anulați o comandă, vă rugăm să ne contactați prin mesaj inbox, vă vom răspunde într-o zi lucrătoare.Politica De Retur:

Satisfactia dumneavoastra este de cea mai mare importanță pentru noi.La sosirea pachetului, vă încurajăm să verificați și asigurați-vă că rochia sau îmbrăcăminte a fost făcut la dimensiuni standard sau personalizate măsurători care ați specificat-o.Încercați pe rochia ta sau haine cât mai curând posibil, fără a modifica, sau de spălat rochia.

Dacă sunteți returnarea sau schimbul de rochii, haine sau accesorii, vă rugăm să asigurați-vă că acestea sunt în starea lor originală - nepurtate, nespălate, nealterată, nevătămată, curată, fără scame și păr, fara parfum.Defecte, Deteriorate sau Misshipped Elemente

Defecte, deteriorate sau expediate greșit elemente sunt eligibil pentru o rambursare completă.Atunci când solicită rambursarea dvs., vă rugăm să fie gata să ofere noi cu fotografii care arată în mod clar o problemă cu elementele.Dacă credeți că elementele au fost deteriorate în timpul transportului, vom avea nevoie de fotografii, care prezintă ambalaje deteriorate, precum și "o Dovadă de Daune" documentația de livrare operator de transport, în scopul de a procesa rambursarea.Dimensionarea sau Montarea Probleme

  • Technics: NICI unul
  • Numele Departamentului: Adult
  • Tip De Element: Mireasa Împachetări
  • Nume De Brand: DYYMYH&MJPGHBT
  • Material: Poliester
  • Numărul De Model: 0181006012

2020-11-30 i love it
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!