!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

ZB206 V1.3 Capacitate Baterie Tester Rezistență Internă de Testare 18650 Baterie Litiu Tester - 12V

Oferta
Pret redus
Noile colecții

ZB206 V1.3 Capacitate Baterie Tester Rezistență Internă de Testare 18650 Baterie Litiu Tester - 12V

Rating:
0%
5 / 5 ( 5 )
SKU
t27705

Etichete: dc sarcina, contor baterie, breake fluid tester, amprobe baterie tester, baterie lifepo, tester pentru 18650, Baterie 18650 recharg, capacitatea bateriei testeri, ts baterie cu litiu, baterie impedanta metru.

In stoc
40.38lei 80.77lei

Caracteristică:

Tensiunea de alimentare: DC12V

Curent de lucru:

Pornire rapidă instrucțiuni (implicit din fabrică): 1. Complet încărcată bateriei de testare (sau power bank), electrozi pozitivi și negativi sunt, respectiv, conectat la albastru terminal de bat+ și bat, linia de conectare este recomandat, pe cât posibil, scurt și gros!folosind 12V DC tensiune de operare, putere de pe instrumentul de testare de afișare curent de descărcare de gestiune. 2. Apăsați pe S ... sau S++ buton poate modifica setarea curentă în 0,1-2.6-O, atunci când curentul este corect, apăsați SK buton pentru a începe de testare (cum ar fi codul de eroare Err* vă rugăm să consultați următorul conținut), tester poate selecție inteligentă de tipuri de celule și să formuleze încetarea tensiune, începe testarea "RUN" lumini indicatoare digitale tub afișa valorile din capacitatea ah, energie wh tensiune, V și Un curent ia transformă display.Atunci când testul este terminat, digital tub rămâne în Ah rapid intermitent cu o voce memento, "RUN" indicator luminile. 3. După finalizarea posibilitatea să apăsați "SK" buton pentru a face tester opri intermitent alarma, puteți apăsa, de asemenea, S-sau S++ butonul verifica capacitatea bateriei Ah, energie Wh și de descărcare de gestiune platou tensiune V, atunci când este apăsat "SK" butonul din nou, tester revenit la pornire curent de setarea de stat, poate fi repetată anterior de funcționare pentru următorul test de baterie.Notă: timpul de testare alarmă de stat, trebuie să fie efectuată o operație cheie, backup de date vor fi șterse, dacă nu face un singur buton de operare, backup-ul va salva mereu rezultate, chiar dacă puterea este tăiat!Sensul și metoda de prelucrare de cod de eroare Err*: Err1: tensiunea bateriei este prea mare, vă rugăm să confirmați că tensiunea bateriei este mai mică de 8,5 V înainte de test.

Err2: tensiunea bateriei este prea mică (sub valoarea setată de la încetarea tensiune), vă rugăm să confirmați tensiunea bateriei și resetare.Dacă acumulatorul este conectat inversat și patru de sârmă modul de măsurare de tensiune nu este conectat sau este conectat la reversul este, de asemenea, de afișare Err2.

Err3: bateria nu are suport pentru setarea de descărcare de gestiune curente sau circuit rezistența este prea mare, vă rugăm să folosiți un curent mai mic pentru a testa bateria, și să se asigure că linia celulară este gros și scurt, între electrodul de contact este bun.

Err4: tub de alimentare daune, problema apare în general după rău transformare, poate înlocui tubul de alimentare, substitut modele au P75NF75, etc..

Err5: dincolo de test constrângeri de putere!această stare este posibilă numai atunci când limita de putere funcția este activată (LPon), sub numele de set de condiții de descărcare de gestiune de putere este mai mult decât 12W, tester pentru a preveni căldura de supraîncălzire și de a lua măsuri de protecție.Utilizatorii pot DIY-te (pentru a crește de căldură chiuveta sau instalarea de ventilatoare), și introduceți funcția de setare de meniu pentru a închide limita de putere (LPoF), acum puteți folosi mai mult de 12W putere.

Err6: tensiunea de alimentare este în afara intervalului, atunci când tensiunea de alimentare este mai mică de 11 v sau mai mare de 14V, instrumentul de testare sub boot va afișa codul de eroare, vă rugăm să înlocuiți corespunzător tensiunea de alimentare!!Notă: atunci când afișa Err1-Err5, apăsați orice tastă pentru a reveni la starea inițială.

Pachetul include:

1 x Baterie cu Litiu Tester (instrumente de Testare nu include)

  • Numărul De Model: zb206
  • Origine: NC(de Origine)
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Certificare: NICI unul
  • Tip: Dispozitiv Electronic Baterie Tester
  • Nume De Brand: ZEAST

2020-12-17 Well received very quickly. Remains to test
5/ 5 stars
2020-12-24 Thank you, everything came on time, normal quality, did not check the work. For any, thank you to the seller.
5/ 5 stars
2020-10-02 Super.
5/ 5 stars
2021-01-03 Everything's fine! Very quickly delivered. Got to Ukraine in 12 days. It's a new mail. I have not checked the work yet.
5/ 5 stars
2021-02-08 Пришло быстро в постамат.. Пока не проверял. При транспортировке видимо немного погнулся радиатор.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!