!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Scufundări Șosete Plaja Șosete Cizme de 3,5 mm Neopren Apa Pantofi de Plaja Papuceii Snorkeling, Scufundări, Surfing Cizme pentru Barbati Femei

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Scufundări Șosete Plaja Șosete Cizme de 3,5 mm Neopren Apa Pantofi de Plaja Papuceii Snorkeling, Scufundări, Surfing Cizme pentru Barbati Femei

Rating:
0%
5 / 5 ( 2 )
SKU
t27218

Etichete: biltrite neopren cizme, apnee, combinație 5mm neopren, 3d buze minciună sfruntată, sport pe apă, navigatie pantofi de înot, se arunca cu capul de scuba, boot glezna ciorap, pantofi șosete de neopren, neopren costume de scafandru.

In stoc
29.65lei 38.53lei

Anti-derapare boabe la partea de jos a crește frecare a preveni alunecarea. 3mm superior neopren cu amendă de fălțuire a proteja piciorul de pietre sau pietre în timp ce țineți piciorul în apă caldă, și manșetă elastică cu bandă de fixare a preveni șosete de rulare în jos în timpul sporturi nautice, plaja mare papuceii pentru bărbați și femei.Caracteristici: Dimensiuni (UE dimensiunea pantof): S: 38 - 39 / M: 40 - 41 / L: 42 - 43 / XL: 44 - 45. 3mm premium neopren moale pentru confort si caldura.Reglabil de fixare bandă preveni rulare în jos și pentru buna etanseitate.Plat cusute cusături reduce frecare.Grosime corespunzătoare cu non-alunecare de boabe la partea de jos a preveni alunecarea si a proteja piciorul împotriva arsurilor solare, pietre și nisip.Perfect pentru sporturi nautice, precum scufundări, snorkelling și de mers pe jos pe plajă, și potrivit atât pentru bărbați și femei.Caietul de sarcini: Material: Neopren Culoare: Roz / Gri / Albastru(opțional) Marime: S / M / L / XL (opțional) S: UE 38-39 M: UE 40-41 L: UE 42-43 XL: UE 44-45 Greutate Pachet: Aprox. 113-170g / 3.9-6.0 oz

Lista de pachete: 1 * Pereche de Apa Șosete

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

  • Numărul De Model: 3MM Scufundări Șosete Cizme
  • Varsta: Adult
  • Material: Cauciuc

2020-12-07 looks good, weekend i testing
5/ 5 stars
2020-12-07 lookg good
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!