!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

MJZM GL-3000-Termostat WiFi Inteligent, Cazan de Gaz, Termostat Cazan de Încălzire cu regulator de Temperatură se potrivește de Start Google Alexa

Oferta
Pret redus
Noile colecții

MJZM GL-3000-Termostat WiFi Inteligent, Cazan de Gaz, Termostat Cazan de Încălzire cu regulator de Temperatură se potrivește de Start Google Alexa

Rating:
0%
5 / 5 ( 4 )
SKU
t2697

Etichete: control temperatura, căldură termostat wifi, termostat wifi, cazan de control, cifre termostat, termostat, cazan termostat wireless, danfoss supapa, termostat android beok, bluetooth termometru digital.

In stoc
168.93lei 281.58lei

RFQ

Q1: Cum să configurați termostat cu phone APP?

A1: vă Rugăm să consultați acest videoclip.Ea arată cum să configurați termostat cu APLICATIE de telefon în mod clar.

Q2: de Ce mi termostatul afișează temperatura potrivită?

A2: termostat cu temperatura funcția de corecție.Ai putea corecta ușor.Vă rugăm să consultați acest videoclip.

Q3: termostatul de a avea funcția de memorie?

A3: Da, termostatul are funcția de memorie.Toate setările păstreze aceeași după putere înapoi.

MJZM GL-3000-WiFi Alexa Control Vocal Cazan Termostat se Potrivește de Start Google

MJZM GL-3000-WiFi, cazan de Gaz, termostat de-a două culori care sunt în alb și negru.Acest termostat este folosit pentru a controla de uz casnic cazan de gaz pentru a porni/opri în scopul de a menține utilizatorul casa la un interval de temperatură confortabilă.Acesta este cel mai dezvoltat termostat în piață acum cu preț mai frumos și mai multe funcții.Pe de altă parte, acest termostat se potrivește amazon alexa ecou și google sistem de asistent.Mai mulți tineri place foarte mult.

Termostat Parametrii Tehnici

Senzor NTC

Precizie de +/-0.5 grade celsius

Setați Intervalul de Temperatură de la 5 la 35 de grade celsius

Cameră Intervalul de Temperatură de la 5 la 99 de grade celsius

Consumul de energie

Calendarul De Eroare De 1%

Alimentare 95 la 240VAC, 50-60Hz

Curentul de Sarcină 3A

Shell Material PC+ABS (Ignifug)

Dimensiune 90*90*45mm

Temperatura ambiantă de la 0 la 45 de grade celsius, 5 la 95% RH (fără condensare)

Temperatura de depozitare -5 la 55 de grade celsius

Instalarea Gaura Distanță de 60mm

Două Culori pentru Alegerea

GL-3000-WiFi, cazan de Gaz, termostat de încălzire a două culori care sunt negre(GL-3000HH-WiFi) și alb(GL-3000BH-WiFi).Utilizatorii ar putea alege pe cea preferată.Cu iluminare din spate, acest termostat afișează temperatura și ora în mod clar chiar pe timp de noapte.

Termostat Funcții Show

GL-3000-WiFi, cazan de Gaz, termostat de încălzire este cu WiFi și inteligent funcția de control vocal.Uers putea folosi telefonul pentru a controla termostatul chiar și atunci când sunt plecați de acasă.Atunci când sunt acasă, ei ar putea controla termostatul de vocea lor, prin intermediul Amazaon Alexa Echo sau Google Asistent.

GL-3000-WiFi de Gaz boiler de încălzire a termostatului este un termostat programabil săptămânal.După programare, termostatul va funcționa în mod automat.De exemplu, utilizatorul poate seta 24 de grade în dimineața și 19 grade în seara.Atunci termostatul va lucra de la sine, utilizatorul nu are nevoie să setați-l tot timpul.

GL-3000-WiFi de Gaz boiler de încălzire a termostatului este un ecran tactil complet termostat cu 3 culori scrisoare de afișare.Ca termostatul are negru iluminare din spate, pare mai frumoasă și de moda.Se potrivește cu diferite tipuri de casa stil de decorare.

Termostat De Lucru Analiza

Vă rugăm să consultați imaginea de mai jos.GL-3000-WiFi de Gaz boiler de încălzire termostat de comandă cazan de gaz de a deschide și închide în scopul de a menține utilizatorul camera la o temperatură confortabilă gama.Când termostatul detecteaza temperatura camerei este mai mică decât temperatura setată, se va controla cazan de gaz pentru a deschide și apă caldă du-te în pardoseală țeavă, apoi camera se încălzește.Când termostatul detecteaza temperatura camerei este mai mare decât temperatura setată, se va controla cazan de gaz pentru a închide.

Termostat Cu Ecran Explicație

Termostat Diagrama De Cablare

Vă rugăm să consultați imaginea de mai jos, terminalele 1 și 2 se conecteze la valve, bornele 3 și 4 se conecteze la AC95~240V putere.Terminalele 5 și 6 sunt pentru un senzor extern.În mod normal, o apă de încălzire termostat nu are nevoie de un senzor extern.Dacă ai nevoie de unul, va rog sa comandati din magazinul nostru.

Termostat Dimensiune Informații

Utilizator ar putea folosi 86*86 cutie de instalare pentru a repara erorile de termostat.Dacă utilizatorul are nevoie de o cutie de instalare, vă rugăm să verificați imaginea de mai jos și de a face o comanda.

Produs Real De Afișare

Pachetul Contine

Termostat: 1 buc

Șuruburi: 2 buc

Manual: 1 buc

  • Max Măsurare A Temperaturii: 70°C - 99°C
  • Putere Tip: Incarcator
  • Senzor: 1 în interiorul senzorului de temperatură pentru aerul
  • Dimensiunea De Afișare: 2.0 - 3.9 Cm
  • Temp De Depozitare.: -5~55celsius
  • culoare: Alb, negru
  • Nume De Brand: MJZM
  • Ambient Temp.: 0-45celsius, 5-95%RH
  • Tip Display: Digital
  • Consumul de energie: 1.5 W
  • Shell Material: PC+ABS
  • Stil: Încorporat
  • Curentul De Sarcină: 3A
  • Teoria: Controler De Temperatura
  • Numărul De Model: GL-3000-WiFi Alexa Control Vocal Cazan Termostat
  • Utilizare: Interior
  • Temperatura Camerei. Gama: 5-99celsius
  • Set Temp. Gama: 5-35celsius
  • Calendarul de eroare: 1%

2020-09-04 Beautiful item. Seems good quality and the Thermostat is easy to install, finally connecting with the Tuya app are a few simple steps.... After connecting (with Tuya app) ..... Google assistant/Alexa,... are also working great. The Thermostat Display info is clear and easy to navigate through all options. Shipment was very fast to Holland! Service/Contacting/Questions this company, always result in a perfect reply to you. Highly recommended to buy this item, if you need one of the best modern product!!
5/ 5 stars
2021-01-02 Термостат выполнен качественно. Работает хорошо. Заказывал отправку из РФ, однако продавец выдал код от отправке из Китая и две недели ни слуху ни духу. Написал ему, сказал потеряли, хотя треккод Китайский и в статусе отмена отсылки. Отправил в итоге из Китая и дошло за 10 дней.
5/ 5 stars
2020-10-01 Thanks. All ok!
5/ 5 stars
2020-09-21 The packing is crumpled, but the screen survived.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!