!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Transport gratuit 3intr-1 autocamion cu motor diesel Tava cu capac de ceas instrument de reparații, pentru fabricarea ceasurilor

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Transport gratuit 3intr-1 autocamion cu motor diesel Tava cu capac de ceas instrument de reparații, pentru fabricarea ceasurilor

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
t2679

Etichete: oiler pen, instrumente de ceasornicar, oiler ceas, organizator instrumente de ceasornicar, punch ceas, uita-instrumentul de reparare kit profesional de ulei, chainda, uita-instrumentul de reparare kit lige, kit de instrumente de ceasornicar, ulei de ceasornicar.

In stoc
20.23lei

3intr-1 ulei cupe pentru uleiuri sau grăsimi.După cum puteți vedea acest lucru are un capac pentru a păstra praful și particulele.

Vindem o gamă largă de ceas și ceas instrumente și piese de schimb, vă rugăm să consultați în magazin.

transport

1) Vom reambalarea element pentru a reduce greutate transport maritim,hârtie,sac și a deșeurilor.Va garantam elementul va fi tratat bine, și-a protejat bine.Vă rugăm să ne ajuta să reduce cantitatea de deșeuri.Să ne protejăm mediul împreună !Multumesc.

2) de Obicei, ne livreze la nivel mondial, aproximativ 10 la 35 de zile va sosi, pentru timpul de livrare este diferită de la țară la țară.

3) oferim poștă și exprima de transport maritim EMS, UPS, DHL, Fedex și TNT pentru toți cumpărătorii.

4) vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă Dacă doriți să modificați adresa vă rugăm să ne E-mail imediat după ce ai plăti pentru element.

5) nu Suntem responsabili de impozitare a țării cumpărătorului.

Plata:

1) plata Integrală trebuie să fie plătite în termen de 3 zile după comandă confirmată.

2) cumpărătorul este responsabil pentru orice impozit sau taxă percepută de țara lor

Feedback

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Contactati-Ne

Dacă aveți orice anchetă, vă rugăm să se simtă confortabil pentru a ne trimite e-mailuri.Dacă e-mailuri întârziere, vă rugăm să ne iertați, suntem predarea volum mare de e-mailuri, vom încerca cel mai bun pentru a contacta cat mai repede posibil..

  • Material: Metal
  • Articol Greutate: 0.1kg
  • Tip De Element: Reparații De Instrumente Si Kituri
  • Înălțime Element: 4cm
  • Lățime Produs: 1cm
  • Numărul De Model: 002001
  • Nume De Brand: chainda
  • Tip: Instrumente
  • Element De Lungime: 4cm
  • Caracteristică: trusa de scule

2020-09-03 Hope to deal with you again. Thank you.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!