!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Muzică, Dans De Pinguin Electric Robot De Jucărie Puzzle Educativ Papusa Pentru Fete Baieti Copii Mici Copii Sprijinul Dropshipping En-Gros

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Muzică, Dans De Pinguin Electric Robot De Jucărie Puzzle Educativ Papusa Pentru Fete Baieti Copii Mici Copii Sprijinul Dropshipping En-Gros

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t2613

Etichete: robot, moare roboți, las puzzle, animale de companie virtuale, jucarii de dans, tricotate jucării pentru animale de companie, robot de jucărie, minni fata jucarii, robot jucarii copii, Timisoaramasaj.ro bijuterii.

In stoc
23.54lei 35.10lei

Caietul de sarcini:

Nume produs: Muzica usoara de Dans Robot

Dimensiune ambalare: despre 12.8*10.7*20.7 cm/5*4.2*8.1 în

Produs material: ABS material

Dimensiune produs: despre 10.5*11*19.5 cm/4.1*4.3*7.7 în

Varsta potrivita: 3 ani și de mai sus

Baterii folosite: 3 baterii AA (cumpărător-furnizate)

Funcții:

1. Drăguț pași de dans, roboți va dansa cu muzica.

2. Lumini colorate, activați comutatorul cu lumini colorate.

3. Muzica amuzant, activați comutatorul pentru a porni muzica.

4. Mai multe moduri: de dans.Muzica interactiv pinguini se joace și să învețe, folosind 3 moduri diferite de joc pentru a permite copiilor pentru a juca: modul de dans, muzică și modul de modul strălucire.

5. Acțiune părți: brațele sale sunt legănându-și urechile sale sunt de iluminare.Colorat și distractiv de design face copii o atenție și bucurie.

6. Juca și de Amperi: Această învățare de învățământ de jucărie pentru copii mici poate ajuta la îmbunătățirea cognitive și abilitățile de cooperare.

Lista De Ambalare:

1*Robot

1) Vom accepta Alipay , West Union , TT .Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW .

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL .

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să MATC H adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE .NU există EXCEPȚII !Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată , la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Timisoaramasaj.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

  • Clasificarea: Electronice
  • Material: Plastic
  • Caracteristici: Baterii
  • Nume De Brand: MINOCOOL
  • Tip De Element: Electronice, Animale De Companie
  • Gen: Unisex

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!