!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Portabil Pop-Up De Confidențialitate Cort De Camping Cort Duș Cameră De Schimbare De Confidențialitate Tabara De Corturi Toaletă Adăpost De Ploaie În Aer Liber Camping Beach

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Portabil Pop-Up De Confidențialitate Cort De Camping Cort Duș Cameră De Schimbare De Confidențialitate Tabara De Corturi Toaletă Adăpost De Ploaie În Aer Liber Camping Beach

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t23159

Etichete: elastic cort, cort, vărsat, vorbesc cort, duș, toaletă cort, gazebo, cort, ori partidul cort, cort toaletă, duș de mână, cort duș.

In stoc
67.35lei 99.06lei

Puncte:

1、PORTABIL de CONFIDENȚIALITATE CORT: portabil confidențialitate duș cort este mare pentru utilizarea în aer liber, toalete, dușuri schimbarea/dressing, camping/pescuit adăpost.Este un adăpost perfect pentru câmp deschis, plajă, pădure, călătorie, jocuri de noroc, colectarea, show activități.Închise design acoperiș asigură confidențialitate.

2、IMPRESIONANT DESIGN FUNCȚIONAL: argint acoperit cortul suprafața reflectă lumina soarelui pentru a bloca până la 95% din razele UV daunatoare. 170T poliester material ține de interior adăpost uscat.

3、POTRIVEȘTE CONFORTABIL PERSOANA 1: pop-up duș cort este 120x120x190cm atunci când sunt deschise, oferind un interior spațios, adăpost, care se potrivește confortabil 1 majoritatea oamenilor.Acesta poate fi pliat într-o dimensiune compactă de 55*10*10cm; ultra-ușoare de construcții și vin cu geanta de transport permite pentru un transport usor.

4、INSTANT de INSTALARE: liber în picioare în duș de camping cort pop-up poate fi configurat rapid și ușor în doar câțiva pași și demontate la fel de repede; nici o problemă chiar și pentru începători-tot ce trebuie să faceți este să trageți frânghie de siguranță, se desfășoară bețele de cort și atașați cuie cort pentru fixarea finală, nu clasic cort lucrările de construcție necesare.

5、LUMINĂ GREUTATE: Ușor de confidențialitate înalt pop-up cortul oferă acces ușor îmbunătățită a fluxului de aer cu o fereastră și o mai bună vizibilitatea spre exterior, în timp ce oferă, de asemenea, rezonabil de confidențialitate din partea publicului în camping sau un leneș timp la plajă.

Caietul de sarcini:

Nume: Portabil În Aer Liber Cort Vestiar

Material: Tent tesatura-170t acoperite de argint UV-dovada ploaie-dovada pânză.Bracket-fibră de sticlă laminată.

Caracteristici: detașabil, pliabil, ușor de instalat, ușor de transportat.

Cort de utilizare: înot în domeniu, schimbarea hainelor, pentru a preveni sincer fotografie în timp ce pentru scăldat, de asemenea, utilizat ca un telefon mobil de toaletă, și păstrarea cald în pescuit de iarna

Dimensiune: extins dimensiune: despre 120x120x190CM/47.24*47.24*74.80 inch.Dimensiunea de stocare: despre 55x10x10cm/21.65*3.94*3.94 inch

Lista De Ambalare:

1 x Camera de schimbat/Cort (cu cuie la sol și de cort, stâlpi)

1 x Sac de Depozitare

  • Picătură de transport maritim: Suport
  • Material: Tent tesatura-170t acoperite de argint UV-dovada ploaie-dovada pânză.
  • Tip De Element: pop-up pod schimbarea camera de confidențialitate cort
  • Dimensiune: expanded size
  • Dimensiunea de stocare: despre 55x10x10cm/21.65*3.94*3.94 inch
  • Caracteristici: detașabil, pliabil, ușor de instalat, ușor de transportat.

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!