!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

2X UCLEZ0009QSZ1 UCLEZ0009QSZ2 UCLEZ0009QSZZ AR200 AR201 AR205 AR206 AR207 Tambur de Curatare Lama pentru Sharp AR-200 201 205 206 207

Oferta
Pret redus
Noile colecții

2X UCLEZ0009QSZ1 UCLEZ0009QSZ2 UCLEZ0009QSZZ AR200 AR201 AR205 AR206 AR207 Tambur de Curatare Lama pentru Sharp AR-200 201 205 206 207

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
t1961

Etichete: Bratara Placa, lubrifiant stație, roland 300, silicon matrite matrite pentru beton decor, tastatura lube, man roland, medalia placa, krytox 205g0 lubrifiant pentru tastatura, comutator tastatură lube, offset roland.

In stoc
53.19lei

Pentru Ascuțite Copiator Piese De Schimb

AR205 Tambur de Curatare Lama

OE M: UCLEZ0009QSZ1 UCLEZ0009QSZ2 UCLEZ0009QSZZ SH200BDC

U SE D ÎN: Pentru Sharp AR200/201/205/206/207

Notificare:

1. Imagini de produs, parametrii și alte informații numai pentru referință, este posibil pentru a face upgrade sau de a schimba produsul, ambalajul, etc., fără nici o notificare prealabilă.

2. Poate exista o diferență de culoare între Imaginile și obiectul Real,Pentru că există o diferență de culoare de la camera foto si telefon mobil de fotografiere,de asemenea, diferența de culoare în alt computer.

3. Dacă produsul pe care îl primim nu se potrivesc cu imaginile,parametri, etc. Vă rugăm să luați obiectul în sine ca standard, va garantam ca produsele noastre sunt produse calificat.Dacă nu există nici o actualizare în timp util, Multumesc pentru intelegere!

Transport:transport Gratuit produsele sunt expediate prin China Post Aer Înregistrat Mail,Ajunge la cele mai multe dintre țări,Ați putea să ne contactați cât nu ești sigur dacă ajunge în țară.Am livrat bunuri către EMS,UPS,DHL, etc. Express expeditor ca valoarea comenzii atinge 500 de dolari.

Devlivery timp depinde de destinație și de alți factori,aceasta poate duce până la 20 de zile lucrătoare.

Garanție:

12 luni Garantie,Cumpara cu incredere!

Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol,pls returna in termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi,cu toate Acestea v-ar plăti pentru costul de transport maritim ca element nu este defect.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

Dacă elementul este defect, în 3 luni,va vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare,sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

Dacă elementul este defect, după 3 luni,puteți trimite-l înapoi la noi,vă Vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect,cu toate Acestea va trebui să plătească suplimentar costul de transport maritim.

Alte Politici:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale și a taxelor la import.

Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată.Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare,Dacă nu primiți răspunsul nostru,vă rugăm să re-a trimis e-mail si va vom raspunde cat mai repede posibil.

Cumpărător Serios Numai!Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu termenii .

FAQ:

Q:Cum pot plăti fo mea de cumpărare?

O:acceptam urmatoarele metode de plata:Cridet card;Moneybooker;T/T,Western Union.

Q:Cât de mult costă pentru a navei în țara mea?

O:Pachet la mai puțin de 2 kg va fi trimis prin China Post Aer Înregistrat Mail care este transport gratuit la 26 de țări, după cum urmează:Statele Unite ale americii, Marea Britanie, Australia, Brazilia, Canada; Italia; Turcia; Spania; Malaezia; Franța; Rusia; Suedia; Noua Zeelandă; Norvegia; Elveția; Ja,Motiv.pan; Thailanda; Irlanda; Israel; Belgia; Polonia; Coreea de Sud; Austria; Germania; Danemarca; Singapore.

Alte țări și pachet de peste 2 Kg, cumpărătorii trebuie să suporte întregul cost de transport.

Î:există vreun Număr de urmărire pentru postul meu?

O:Da,am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire,și puteți vizualiza starea expediere pe site-ul corespunzător.

Î:acest produs veni cu pachetul de vânzare cu amănuntul?

A:Am decalred ambalare detaliu în descrierea fiecărui produs,vă rugăm să verificați,vă mulțumesc.

Q:sunt un reseller,aș dori să cumpere mai multe elemente,ceea ce este prețul de en-gros?

R:Bună ziua,mulțumesc pentru anchetă,dacă wouldy ca să cumpere cantități mari,vă rugăm să trimiteți e-mail la noi,va vom oferi cel mai bun pret,multumesc!

  • Nume:
  • culoare: Alte
  • Culoare:
  • Rata de defect:
  • Nume De Brand: CMYK GZ
  • Pachet:
  • OEM-PN:
  • Calitate:
  • MOQ:
  • Locul de Origine:
  • Tip:
  • Caracteristică:
  • Numărul De Model: AR200/201/205/206/207

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!