!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

125db USB Reîncărcabilă Biciclete Clopot Electric Bicicleta Scuter Corn de Control de la Distanță de Alarmă Anti-furt Bicicleta Corn Biciclete Electrice

Oferta
Pret redus
Noile colecții

125db USB Reîncărcabilă Biciclete Clopot Electric Bicicleta Scuter Corn de Control de la Distanță de Alarmă Anti-furt Bicicleta Corn Biciclete Electrice

Rating:
0%
3 / 5 ( 2 )
SKU
t19447

Etichete: bicicleta mongoose, din clopot electric, mi scuter, biciclete corn, tare corn biciclete, alarmă de blocare biciclete, claxon scuter, accesorii pentru biciclete general, capac roata de rezervă, clopot de biciclete.

In stoc
119.05lei 156.62lei

Caracteristică:

*1. Electric corn adoptă de automobile general electro-acustice originale, adoptă o speciale de rapel de circuit, și ultra-de economisire a energiei de prelucrare, astfel încât se pot obține super tare fluiera ca o motocicleta.

*2. Control de la distanță de alarmă, atunci când hoțul a atinge sau de a împinge mașina, alarma este agitat, se va emite o rapidă sunet de alarmă.

*3. Blocarea și deblocarea sunt controlate prin telecomandă și control de la distanță distanța este mai mare de 30 de metri.

*4. Încărcare gust universal interfață de încărcare de telefoane Android poate fi perceput direct cu cap de încărcare a telefonului.

*5. Butonul este fixat de un silicon cârlig-și-cârlig metodă, care poate fi instalat pe ghidon, cu un diametru de 28-42mm.

*6. Există 2 stiluri de fixare în cataramă, unul în formă de L și unul I-forma, care poate fi fixat pe robinetul de biciclete de munte și biciclete rutier, și poate fi fixat pe coloana de cele mai multe biciclete de munte.

Caietul de sarcini:

Material: aliaj de aluminiu

Culoare: negru (ca în imagine)

Dimensiune: 70*70*46mm

Baterie: 1300mAh

Volum: 125 decibeli

Difuzor greutate: aproximativ 270g

Aplicabile țeavă de diametru: 28-42mm

Difuzor pachetul de conținut:

Horn * 1

Garnitura * 2

L-în formă de consolă/am-suport în formă de * 1

Cablu de încărcare USB * 1

Cravata cablu * 1

Manual * 1

Alarma pachetul de conținut:

Horn * 1

Garnitura * 2

Control de la distanță * 2

L-în formă de consolă/am-suport în formă de * 1

Cablu de încărcare USB * 1

Cravata cablu * 1

Manual * 1

Agățat cataramă * 2

Notă:

1. Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferenței de lumină ambientală și dispozitiv de afișare setări, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți că.

2. Datele este măsurată manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Electric Corn
  • Culoare:
  • Baterie:
  • Material:
  • Volum:
  • Dimensiuni:

2020-12-14 ok de 10
5/ 5 stars
2020-11-11 didn't receive it got refund
1/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!