!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

USB Reîncărcabilă Lumina de Lucru Estompat COB LED Lanterna de Inspectie Lampa cu Baza Magnetica & Cârlig în aer liber Power Bank

Oferta
Pret redus
Noile colecții

USB Reîncărcabilă Lumina de Lucru Estompat COB LED Lanterna de Inspectie Lampa cu Baza Magnetica & Cârlig în aer liber Power Bank

Rating:
0%
5 / 5 ( 2 )
SKU
t1927

Etichete: multă lumină în aer liber, angel perna, 100w lanterna, lumină intermitentă reîncărcabilă, COB, cob led, led, lanterna led, led cu șurub, oamenii de camping lumina.

In stoc
57.36lei 64.46lei

USB Reîncărcabilă Lumina de Lucru Estompat COB LED Lanterna de Inspectie Lampa cu Baza Magnetica & Cârlig în aer liber Power Bank

Caietul de sarcini: denumire Produs :baterie reîncărcabilă led-uri magnetice, lumina de lucru Material :ABS +Plastic+TPR+ALUMINIU dimensiune Produs:150x48x39mm(L)/150x38x31mm(S) Unitate de greutate:valoarea de 213,5 g / 163g Tip de Bec:2*3W LED+5W COB Baterie:built-in 1*18650 2000mAh baterie Luminozitate:400 lumeni Caracteristici: *fără Trepte de reglaj ("+","-"),apăsați lung pe butonul"+", " - " de pe spate pentru a regla strălucirea. *Alb strălucitor Led-uri de ieșire de până to400 lumen. * cap de lumină&cob lumina , total 2 modul de lucru. *Reglabil de cap poate fi înclinată la un unghi de 270°. *Include opțiunea lanterna. *Taxe de la orice port USB alimentat. *Intrare și de Ieșire porturi,puteți folosi ca banca de putere în aer liber *suport Magnetic *Putere de afișare show la spate , 1 lampă reprezintă 20% din electicity. *Bateria poate fi Înlocuită.

*Acceptam Alipay, West Union, TT.

*Toate majoy cardurile de credit sunt acceptate prin sigure procesor de plată ESCROW.

* Vă rugăm să ia 1 minut pentru a confirma comanda, atunci când primiți elemente în stare bună, pentru că, atunci când plasați o comandă, banii se transferă în Escrow, nu contul nostru.Multumesc!!!

Adresa De Livrare

Am expediat doar la adresa la care este furnizat de Timisoaramasaj.roanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.

Metode De Transport

Suntem coopereze cu DHL, UPS, FEDEX, EMS sau prin recomandată(China Post Air Mail sau alte e-Mail de Aer).Vom selecta rapid și de încredere metodă de transport pentru clienții noștri dragi.Salva pe de transport maritim și în condiții de siguranță la livrare este scopul nostru.

Timp De Transport Maritim

Vom pregăti și ambalaj pachet cât mai curând posibil după ce ați făcut plata.

În Timpul Timp De Transport Maritim

Vom urmări informații de transport maritim și trimite informații pentru a vă în timpul timp de transport maritim.Vă rugăm să acorde o atenție la mesajul de informații.

* Orice probleme de calitate sau de shippment daune, vă rugăm să ne arate raportul de testare sau fotografiile, va vom Returna 50%-100% bani pentru tine.Omul defecte nu sunt de garantare, cum ar fi rupt, scrash.

* Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele, este ok pentru a reveni la noi în termen de 15 zile.Vom rambursa intreaga după primirea retur colet, dar va trebui să plătească taxa de transport maritim.

* Dacă mai mult de 60 de zile nu a primit pachetul, vă rugăm să ne contactați pentru a prelungi transportul de protecție.O r Vom verifica dacă puteți primi pachetul, Dacă nu, vom rambursa intreaga.

* Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

USB Reîncărcabilă Lumina de Lucru Estompat COB LED Lanterna de Inspectie Lampa cu Baza Magnetica & Cârlig în aer liber Power Bank

reîncărcabilă led magnetic lumina de lucru; car led lumina; Lanterne & Torțe;

  • Numărul De Model: USB Reîncărcabilă Lumina de Lucru
  • Comutator De Mod: High/Low
  • culoare: negru
  • Suport Dimmer: Fără trepte de reglaj
  • Incarcator: Reîncărcabilă
  • Nume De Brand: KH-LITEC
  • Corpul Material: ABS
  • Lumen: 450
  • Sursa De Lumina: Becuri cu LED-uri
  • Tip De Element: Lanterne
  • Certificare: CCC
  • Putere: 5W
  • Zoom: No
  • Distanța Focală: Non-reglabil
  • Rezistent la apa: Da
  • Lanterna Tip: reparații auto,Atelier,camping,în aer liber,
  • Modelul de Margele de LED-uri: COB+LED
  • Funcția: Auto-Apărare
  • Distanță De Iluminat: 100-200 m

2020-10-08 Excellent product quality excellent lights fine Recommend to everyone
5/ 5 stars
2020-12-08 Lukturi saņēmu 16 dienu laikā. Paka Bija mazliet samīcīta,bet vis cash Bija iekšā Bija vesels. Lukturi notestēju,un teikšu Ka IR ļoti labs. Vienīgi IR jāpasūta Otra baterija, Jo komplektā nāk līdzi tikai Viena baterija. IR Viens mīnus, Gaismas regulēšanas pogas IR pārāk Tuvu ieslēgšanas pogai. AR cimdiem slēdzot iekšā Vai ārā bieži saspiežās Gaismas regulēšanas pogas. Tā visā visumā lukturis IR OK. Paldies pārdevējam.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!