!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

New Sosire Fermecător Linie Aplicatiile de Dantela de Mireasa Rochii de Mireasa Înapoi V Decolteu Rochii de Mireasa pentru Mireasa Etaj Lungime 2020

Oferta
Pret redus
Noile colecții

New Sosire Fermecător Linie Aplicatiile de Dantela de Mireasa Rochii de Mireasa Înapoi V Decolteu Rochii de Mireasa pentru Mireasa Etaj Lungime 2020

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
t1855

Etichete: rochie wed, halat serată alb, wed rochie 2020, rochie de mireasa scurt, panglica rochie, 2021 wed rochie, tule nunta, mariag, rochie de fri, rochie de mireasa șampanie.

In stoc
487.26lei 974.52lei

1, elementul nu include alte accesorii cum ar fi cercei, colier, nunta, voal si crinolina fustă (arată pe imagini).Licitatia este pentru rochie numai! 3, Înainte de a comanda, vă rugăm să citiți această listă cu atenție și de a pune toate întrebările dumneavoastră.Pentru a trimite un mesaj, vă rugăm să faceți clic pe link-ul "Cere vânzătorului o întrebare" de la colțul din dreapta sus a acestei liste.Vom răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 24 de ore.Dacă nu primiți un răspuns vă rugăm să retrimiteți din nou. 4, de culoare de elemente reale pot diferi de cele de mai sus imagini din diferite setarea calculatorului, vă mulțumim pentru înțelegere. 5,dimensiunea este măsurată prin mâini, astfel încât acesta poate fi un pic de toleranță (Aproximativ 1-3CM)

1. Costul de transport maritim: faceți Clic pe"Livrare si plata"tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare.Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea țara dumneavoastră.

2. Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.

3. Element de Prelucrare a Timpului: timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare.

Satisfactia dumneavoastra este de cea mai mare importanță pentru noi.

La sosirea pachetului, vă încurajăm să verificați și asigurați-vă că rochia sau îmbrăcăminte a fost făcut la dimensiuni standard sau personalizate măsurători care ați specificat-o.Încercați pe rochia ta sau haine cât mai curând posibil, fără a scoate tag-uri, modificarea, sau masina de spalat rochia.Dacă sunteți returnarea sau schimbul de rochii, haine sau accesorii, vă rugăm să asigurați-vă că acestea sunt în starea lor originală - nepurtate, nespălate, nealterată, nevătămată, curată, fără scame și păr și, cu etichetele intacte și atașat.

În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Draga mea, desses de personalizat-a făcut Tot de pe ei de mână cusut și au nevoie de mult timp pentru transport, există, poate, un pic de paiete/ciubuc/cristal/pene/florile cad, nu aparțin probleme de calitate, vă rog, un fel să-l înțeleagă, vom face cel mai bun pentru tine, suntem cu stima sper că vă puteți place, vă mulțumesc atât de mult!

1.Dimensionarea sau se Potrivesc Probleme

Ca toate rochiile noastre sunt cusute de mână și client adaptate, terminat rochia poate varia cu aproximativ 1 centimetru în specificată măsurători.

Pentru a se asigura că rochia ta va potrivi perfect, croitori noastre au creat toate rochiile noastre cu material adițional, în cusături, pentru a permite minore dimensiunea modificări să fie făcute cu ușurință.Dacă veți găsi produse nu sunt potrivite pentru tine și aveți întrebări, puteți să ne contactați direct.

2.Culoare Nepotrivire

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

3. Procesul De Returnare

Să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii.Include o descriere și fotografii documentare motivul pentru retur.Se întoarce nu vor fi acceptate fără o aprobare prealabilă.

După ce am aprobat cererea dvs., vă rugăm să trimiteți elementul în termen de 5 zile.

Rambursare vor fi returnate la tine de Timisoaramasaj.ro direct, de obicei, nevoie de 7-20 zile

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc!

dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne întrebați înainte,va vom raspunde în termen de 24 de ore.

  • Lungime maneca(cm): Fără mâneci
  • Talia: Naturale
  • Tip De Element: Rochii De Mireasa
  • Origine: NC(de Origine)
  • Maneca Stil: Fără mâneci
  • Numărul De Model: W0311
  • Tren: Matura/ Tren Perie
  • Silueta: O-LINIE
  • Element De Moda: Iluzie
  • Rochie De Mireasa Tesatura: Dantela
  • Decolteu: V-Neck
  • Personalizat Dimensiune: Da
  • Built-in Sutien: Da
  • locul de origine: China
  • Rochii De Lungime: Podea-Lungime
  • Culoare Personalizate: Da
  • Decor: Dantela
  • Pentru Femeile Gravide: No
  • Imagini Reale: No
  • Nume De Brand: weilinsha
  • Design Spate: backless

2020-11-17 Beautiful dress, comes exactly as the photo shows, even a small detail, I love it, excellent seller.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!