!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Udare Gradina Timer Ball Valve Automate Electronice De Apă Timer Grădină Acasă Irigare Se Presara Controler De Sistem De Unelte De Gradina

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Udare Gradina Timer Ball Valve Automate Electronice De Apă Timer Grădină Acasă Irigare Se Presara Controler De Sistem De Unelte De Gradina

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t1807

Etichete: pământ de grădină, , sistem automat de udare, pentru acasă, robinet cu bilă cu timer, ulei de, supapa de apă de udare automată, k3010d, inteligent temporizator automat de irigare, aspersoare automate timer, cronometrul de aspersoare.

In stoc
74.00lei 127.55lei

* Această apă timer se va ocupa de gradina ta de udare pentru tine.Ideal pentru atunci când sunteți în vacanță sau în timpul vreme uscată pentru a gestiona dvs. de irigare gradina.

* Timer-ul poate fi folosit pentru a seta un program de udare pentru gradina ta, astfel încât aspersoarelor si a sistemelor de irigare a comuta pe mod automat. * Se poate rula cicluri la orice ora din zi sau din noapte, pentru orice perioadă de timp, pentru a face udare gradina ta ușor. * A salva de apă și timp: utilizarea inteligentă a sistemelor de irigare prevede nu numai eficientă a resurselor de apă, dar, de asemenea, reduce semnificativ costurile forței de muncă eficiente de irigare. * Automat de udare: Nostru de udare timer pot plante de apă, fără cei de acasă și de a lua grijă de ei pentru a îmbunătăți plante surviva.Udare ori : (poate fi controlat prin comutator rotativ) Cel mai scurt deschideți supapa de udare de timp pentru care se specifică modul de ieșire continuu este de un minut.Cel mai lung continuă de ieșire a supapei de timp de udare este de 120 de minute.Ciclul de udare : (poate fi controlat prin comutator rotativ) Cel mai scurt ciclu de timp este de 1 oră, și cel mai lung ciclu de timp este de 72 de ore.folosind electric: 1.5 V baterie AAA * 2 ( Nu sunt incluse )

Vă rugăm să rețineți: *setați timpul de ciclu nu poate fi mai mică decât durata de deschidere a supapei de ieșire. *B comutator rotativ este setat la 0 de stat.Apa supapa se deschide traficul țeavă doar o singură dată, atunci Când Un comutator rotativ este setat la OPRIT, supapa de apă se va închide.

  • Material: Carbură de
  • Nume De Brand: RDDSPON
  • Tip 2: Electronice De Udare Controller
  • Tip 4: Irigare automată timer
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip 1: Irigare automată timer
  • Tip 3: Digital Timer De Aspersoare
  • Baterii: 2x 1,5 V AAA ( Nu include )
  • Numărul De Model: Gradina De Apă Cronometre
  • Timer De Tip: analog

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!