!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

100buc Cupru Placat cu Aur Mini de 3,5 mm 3 pol de sex Masculin Jack lipit Stereo Reparații Căști conector Audio

Oferta
Pret redus
Noile colecții

100buc Cupru Placat cu Aur Mini de 3,5 mm 3 pol de sex Masculin Jack lipit Stereo Reparații Căști conector Audio

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 2 )
SKU
t175954

Etichete: lg g pad vk815, mastech usb, coaxial la utp, 8 biți video, bosch încărcător standard, 3 pol rca, pentru nokia e52, camera la tv rca, lg g pad 2, 2 din cu rds.

In stoc
166.87lei 185.41lei

100buc Cupru Placat cu Aur 3.5 mm de sex Masculin Mini Stereo Jack Plug lipire conector

Puteți utiliza această 3.5 mm 3 Pol căști Audio&Video de Lipit Jack să facă orice 3.5 mm 3 pol conector cablu de unul singur ,atunci puteți repara căștile Preferate.

Descriere:

De Brand nou și de înaltă calitate

Lungime: aproximativ 37mm

culoare:la fel ca picture show

Pachetul Inclus:

culoare: Rosu,Negru,Argintiu,Alb,argintiu,violet,galben,rose,alb,portocaliu

Dacă aveți nevoie pentru a alege culoarea,puteți lăsa un mesaj despre culoarea de care aveți nevoie, atunci când plasați comanda ,sau va vom trimite culoare aleatorii

Pachetul Inclus:

100 buc 3.5 mm 3 Pol căști Audio&Video de Lipit Jack MIX de Culori

Clienții Care Au Văzut Acest Articol, De Asemenea, Vizualizate

---

Despre Noi:

Înființată în Shenzhen .Acum, compania noastra a cunoscut o creștere rapidă și sa dezvoltat într-unul dintre cele mai mari de vânzare cu amănuntul și en-gros de companie pentru accesorii mobile și accesorii CCTV.Vom oferi în principal, baterie,suport auto,cablu,cutie,încărcător și așa mai departe

Am adăuga noi articole de pe site-ul nostru pe o bază de zi cu zi, astfel încât selecția noastră este mereu proaspăt și până la data de.Și ne mândrim în oferirea de o sigură și plăcută experiență de cumpărături online pentru toți clienții.Desigur, Vom lua toate măsurile să aveți dumneavoastră întrebări răspuns în termen de 1 zile lucrătoare

Plata:

Puteți plăti folosind Moneybookers, Visa, MasterCard, carduri de credit și transfer bancar.

Puteți plăti, de asemenea, cu anumite carduri de debit, inclusiv Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B și Euro6000.

Suport Timisoaramasaj.ro serviciul Escrow

Politica de transport:

Asigurați-vă că vă oferi corect adresa de livrare si nr .tel.

Toate bunurile vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine.

Vă rugăm să alegeți una din serviciul de transport maritim vrei:

1. China Post Air Parcel(mai puțin de 2 KG), oferim transport gratuit!Va dura aproximativ 10~40 de zile ajunge, Furnizați numărul de urmărire. (dar un pic mai mult timp, trebuie să ai suficientă răbdare de așteptare pentru produsele).

2. Puteți alege Express EMS, plus costurile de Transport, se iau 6~9 zile lucrătoare (foarte bun mod de transport, de a recomanda pentru tine);

3. Puteți alege Express DHL,UPS,costurile de Transport suplimentare, Va dura aproximativ 5~9 zile lucratoare zile ajunge.

(mai sigur, mai rapid reach)

Garanție:

Suntem bucuroși să înlocuiască bunurile defecte.

Politica De Rambursare:

Puteți returna produsul și a obține rambursare(exclude taxa de transport).Trebuie să-l trimită înapoi în starea inițială în termen de 3 zile de la primire.Returnare în detrimentul tău.

Feedback-ul:

. dacă au som problema cu culoarea ,dimensiunea ,calitatea ,vă rugăm să contactați cu noi înainte de a ne da un neutru/negativ feedback-ul .

. noi călduros ca să-ți dau o soluție satisface

. dacă vă place ,călduros așteptat de cinci stele la feedback-ul ^_^vom lucra din greu pentru a oferi o satisfac serviciul ^_^

Vă Rugăm Să Rețineți:

În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import,vom declara ca un "cadou", cu o valoare mai mică,dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Orice cerere, vă rugăm să contactați-mă direct,este plăcerea mea de a vă oferi cele mai bune servește.Satisfactia ta,urmărirea noastră!!

  • Nume De Brand: RFKOKOGO
  • Numărul De Model: 3.5 mm 3 pol de sex masculin jack
  • Tip: Adaptor
  • Cerere: Audio & Video, De Iluminat
  • Gen: De sex masculin

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!