!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Încărcătoare Pentru Huawei GT2 PRO Ceasuri Inteligente Portabile Magie Doc MagneticTyP-C de Încărcare Rapidă Pentru Huawei GT2 PRO Tracker

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Încărcătoare Pentru Huawei GT2 PRO Ceasuri Inteligente Portabile Magie Doc MagneticTyP-C de Încărcare Rapidă Pentru Huawei GT2 PRO Tracker

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t16803

Etichete: gt 2 pro huawei, onoare 2 ceas, dragoste în limba engleză, brățară de metal huawei watch gt2, baza huawei gt, gt2 pro, huawai gt2 pro, 6mm centura gt2, huawei watch gt curea de ceas, taxa pentru huawei watch.

In stoc
16.06lei 41.17lei

Puncte: 1、Design Special: magnetic incarcator este special conceput pentru Huawei GT2 PRO ceas inteligent.Acesta vă permite de ceas pentru a fi perceput mai convenabil, fără a scoate tracker.

2、Încărcare în condiții de Siguranță: După sute de teste, se poate oferi stabil și rapid de încărcare pentru telefonul pentru Huawei GT2 PRO.Acesta poate, de asemenea, proteja ceas inteligent de la supratensiune și supracurent daune.

3、de Lungă durată și Stabilă de Încărcare: Realizate din materiale de înaltă calitate; asigurarea că vă poate oferi o excelentă experiență de încărcare.Durabil de înaltă calitate, material ABS și sârmă de cupru asigura un curent stabil de transport, asigurându-se astfel calitatea de încărcare.

4、Ușor de Utilizat: puteți să-l conectați la PC-ul, sursa de alimentare de pe laptop, și să ofere rapid și stabil, viteza de încărcare.

5、Linie Lungime: lungimea totală A liniei de încărcare este de aproximativ 1M/3.3 FT, care pot sprijini pentru a încărca într-un mod convenabil.

Caietul De Sarcini: Nume: Ceas Inteligent Încărcător

Aplicabile model: pentru Huawei GT2 PRO

Intrare/ieșire: 5V/0.5 a

Linia de lungime: aproximativ 1M/3.3 FT

Metoda de încărcare: încărcare magnetic

Culoare: alb

Interfata: tip-c

Material: ABS și PC

Dimensiune: aproximativ 37.1x10.2mm/1.46*0.40 inch

Lista De Ambalare:

1 x Ceas Inteligent Încărcător

1 x Tip C Linie

Notă:

1. Din cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri de fotografiere, va exista o anumită toleranță în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, produsul are niște dimensiuni de toleranță.

  • Cerere Grupă De Vârstă: Adult
  • Limba: engleză
  • Funcția: Mesaj De Notificare
  • Nume De Brand: Rondaful
  • Tip: Încărcătoare
  • Origine: NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!