!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Livter Aluminiu Falțuri Capete de Tăiere pentru Îmbinare și Cioplire utilizarea pe Frezare Dublu-end Tenoner și refecare

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Livter Aluminiu Falțuri Capete de Tăiere pentru Îmbinare și Cioplire utilizarea pe Frezare Dublu-end Tenoner și refecare

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
t1609

Etichete: fly cutter mill, foamer lapte, profilat jig tablesav, spindl, struguri cutter mașină, cap de tăiere în spirală, cap de tăiere din lemn, tort moulder, livter elicoidale cap de tăiere, aluminiu end mill.

In stoc
97.04lei

Caracteristică

Aceste capete de tăiere au fost proiectate pentru: - falțuri, fie de sus sau de jos; - imbinare - cioplire Pentru utilizarea pe mașini de frezare, dublu-end tenoner și refecare.Potrivit pentru toate materialele, dar cel mai bine pe pal, MDF, lemn, materiale compozite, materiale plastice și lami nate.Design îmbunătățit cu unghiul de forfecare.

Detalii tehnice:

- Corp din aliaj de aluminiu dur, cu mare rezistență la rupere și de curgere. - 2 universal HWM drept cuțite 50x12x1,5mm [Z2], 1 taie - 1 în jos tăiate. - 4 universal HWM cuțite de notare 14x14x2mm [V4]. - Ace pentru poziționarea automată a cuțitelor.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: LIVTER
  • Certificare: NICI unul
  • Tip: Convex Moara
  • Diametru: 140
  • Material: HardAlum

2021-01-26 Très bel outil de coupe,belles finitions, bien protégé dans une boîte solide en plastique. Délai long pour le recevoir mais très satisfait.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!