!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Călătorie În Aer Liber Tăiere De Produse De Stocare De Mare Capacitate Care Transportă Frizer Rucsac Salon Cosmetic Organizator De Coafură Sac De Instrument

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Călătorie În Aer Liber Tăiere De Produse De Stocare De Mare Capacitate Care Transportă Frizer Rucsac Salon Cosmetic Organizator De Coafură Sac De Instrument

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t15624

Etichete: rucsac pc femeie, plin de frizer rucsac, rucsac frizer, frizer rucsac portabil, rucsac mare sac de instrument, câinele cărucior, instrument rucsac om, frizer caz, bruce, instrument de masaj rucsac.

In stoc
117.97lei 149.32lei

Descriere:

Spațiu de Stocare mare: Poate găzdui o varietate de modelare echipamente, uscătoare de păr și alte instrumente mari poate găzdui, de asemenea,.

Ușor de utilizat de Proiectare: proiectare Umăr, mâinile libere, pentru a reduce presiunea de mână.

Buzunare de depozitare Pe Ambele Părți: curea Elastică este strânsă și durabilă, se poate pune o cârpă, fierbător de apă în ea.

Ușor De Transportat: puteți transporta călători sau utilizarea de zi cu zi pe drum.

Material: Realizate din oxford pânză, rezistent la presiune, utilizarea pe termen lung.

Caietul de sarcini:

Denumire produs: rucsac Frizer

Culoare: Negru

Material: Oxford pânză

Dimensiune: 32 x 19 x 45 cm(L* W* H)

Pachetul Inclus:

1 buc* Frizer rucsac

Notă:

Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch.

1.Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2.Vă rugăm să permiteți-0.5-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

FEEDBACK-ul

1. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca de feedback negativ.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

De TRANSPORT maritim 1. Timp de preparare: avem nevoie de 3-7 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră, Ignorând cât de multe zile de prelucrare a rămâne. 2. Nu există nici limitied Ordinea/Valoarea în magazinul nostru.Oferim transport gratuit în întreaga lume pentru orice cantitate si orice valoare de 3. APO/FPO/DPO de Transport Ne cerem scuze că P. O. Cutii și militare adrese (APO, FPO) nu pot fi livrate.

REFOUND CARTEA & SCHIMB

Avem o echipa QA pentru a testa produsele comandate sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și trimise la tine.Dar ai nevoie pentru a confirma dimensiunea rochie cu atenție înainte de cumpărare (o dimensiune de măsurare va fi arătat mai jos, fiecare produs).Atten: nu putem accepta la schimb sau anulat, după ce comanda dvs. a fost livrat.Următoarele informații sunt necesare atunci când reflectă problema: ----numărul de Ordine ----Imagine/video de margele defecte.

Dacă aveți orice întrebare cu privire la politica de returnare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

GARANȚIA NOASTRĂ Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achizitie, poti returna sau schimba elementele în termen de 30 de zile de la data livrate.Cerere: 1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate. 2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original. 3. Returnare taxa a fost plătită de către cumpărător.

  • Stil: Casual
  • Decor: Alte
  • Materiale De Captuseala: Poliester
  • Tip De Închidere: fermoar
  • Numărul De Model: /
  • Gen: Unisex
  • Material Principal: Oxford
  • Interior: Compartiment Interior
  • Origine: NC(de Origine)
  • Model Tip: Solid
  • Rucsacuri De Tip: Softback
  • Exterior: Solid Geanta
  • Nume De Brand: NINEFOX

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!