!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Batmax 2Pc LP-E8 LPE8 LP E8 aparat de Fotografiat Baterie Bateria AKKU + LCD USB Incarcator pentru Canon EOS 550D 600D 650D 700D Rebel X4 X5 X6i X7

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Batmax 2Pc LP-E8 LPE8 LP E8 aparat de Fotografiat Baterie Bateria AKKU + LCD USB Incarcator pentru Canon EOS 550D 600D 650D 700D Rebel X4 X5 X6i X7

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t155201

Etichete: canon r5, dreamcast memorie, eos 550d logo-ul, eos r6, canon pachet de baterii lp-e8, canon 600d reparații, baterie lp-e8, canon 600d ac baterie, lpe6, canon 5500d încărcător de baterie.

In stoc
64.38lei 82.54lei

Batmax 2Pc LP-E8 LPE8 LP E8 aparat de Fotografiat Baterie Bateria AKKU + LCD USB Incarcator pentru Canon EOS 550D 600D 650D 700D Rebel X4 X5 X6i X7

LP-E8 ACUMULATOR de schimb pentru aparatele foto CANON 7.4 V 1800mAh/Li-ion

Dedicat pentru modele de camere:

Pentru Canon EOS 550D 600D 700D EOS Rebel T2i EOS Rebel T3i EOS Rebel T4i EOS Rebel T5i

Caracteristici ale Bateriei :

1. Premium Litiu-ion celule, Baterie Noua Pack 2. Densitate Mare De Energie , De Viață Foarte Lung, Memorie Gratuit 3. Un plus de Putere, Mai multe Fotografii pentru Camere

Caracteristici de Încărcător:

1.Conceput pentru Canon LP-8 Bateriei. 2.Cu Ecran LCD pentru a afișa fiecare încărcare a bateriei. 3.Cu un cablu micro USB pentru încărcare ușoară. 4.Curent Constant de control pentru a preveni supra-tensiune, supra-încărcare, protecție scurt-circuit. 5.Soft-start funcție pentru a evita deteriorarea de la mare curent de încărcare în timpul încărcării. 6.Ultra Slim Design, Prefectul de călătorie și de uz casnic, Portabile și convenabil de a transporta.

Specificație de Încărcător:

Intrare: 5V 2A 10W

Iesire: 8.4 V, 0.6 a 5W Material: ABS+PC Dimensiune: 115x75x28mm Greutate: 88g(≈0.19 Ib)

Pachetul Include:

2 BUC X LP-E8 baterii 1 buc x LCD Incarcator USB 1 buc x USB Cablu

Nu Adaptor AC!

Atenție:

--Încărcați acumulatorul înainte de utilizare-utilizați Numai anumite incarcator-Păstrați bornele bateriei curate. depozitați Întotdeauna acumulatorul la loc uscat ... nu scurt-circuit la baterie ... nu dezasamblați bateria ... nu expuneți bateria la temperaturi ridicate

1. Card de Credit și alipay sunt disponibile prin sigure procesor de plată escrow pe Timisoaramasaj.ro.

2. Vă rugăm să termini de plată în termen de 3 trei zile după plasarea comenzii.

3. Vă rugăm să așteptați un pic mai mult timp, încercați din nou, dacă nu poate verifica în mod normal din cauza la o mulțime de situații neprevăzute.Dacă tot nu puteți plăti pentru asta, vă rugăm să nu ezitați să sfătuiesc pe Timisoaramasaj.ro pentru a cere ajutor sau contactați-ne.

4. Noi sprijinim următoarele metode de plată.Toate plățile efectuate de pe Timisoaramasaj.ro sunt prelucrate prin Alipay.

1. Odată ce găsiți produsele noastre au o calitate sau cantitate problema, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil, vom încerca noastre cele mai bune pentru a substanței dizolvate, de servicii și de a vă satisface.

2. Dacă produsul nostru nu au calitatea și cantitatea problema, va vom returna Integral Suma adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât cumpărător și vânzător a anula tranzacția de la Timisoaramasaj.ro.Sau, puteți alege să aveți un înlocuitor.

3. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul nu este la fel de publicitate.

1. 12 luni de garanție, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra.

2. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la primirea acestuia.Mult mai apreciat dacă puteți comunica cu noi în loc de a deschide dispute.

3. Dacă este non artificiale daune în termen de 12 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Va vom trimite un înlocuitor, după ce a primit cel defect.

Ta satisfăcătoare este scopul nostru final și feedback-ul dvs. ne poate împinge să meargă mai departe.

Dacă vă satisface cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul.

Dacă nu se satisface cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Ore de lucru: 9:00 – 18:30, de luni până sâmbătă.

Notă: Altă dată este disponibil, noi încercăm să vă serviciu în orice moment pentru confortul dumneavoastră cât putem.

În mod normal, Vom trimite articole în termen de 2-3 trei zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.Dacă este promovarea zi, ne vor trimite marfa în termen de cinci zile.De obicei, după ce ne-am expediere, express sistem nevoie de 2-3 zile de lucru pentru a actualiza on-line.

În mod normal, transport gratuit coletul poate fi livrat in 6 saptamani.Dacă nu ai primit coletul la timp, vă rugăm să ne sfătuim, ne va urmări coletul.

  • Tip: Baterie Standard
  • Utilizarea: Camera
  • Element Nume: LP-E8 LP-E8 LPE8 baterie + LCD Dual USB Incarcator pentru Canon
  • Numele Modelului: LP-E8 LP-E8 LPE8
  • Nume De Brand: Batmax
  • Model De Baterie: LP-E8 LP-E8 LPE8 1800mAh baterie Reîncărcabilă
  • Reîncărcabilă: Da
  • Model Compatibil: Canon EOS 550D 600D 650D 700D T3i Rebel T2i T4i T5i Kiss X4 X5 X6i X7
  • Este Personalizat : Da
  • Numărul De Model: LP-E8 LP-E8 LPE8
  • Pachet: Da
  • Baterie Material: Li-ion/li-ion

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!