!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Cauciuc Magnetic Magnet Masina de Aspirație Ceașcă cu trepied adaptor de montare pentru Xiaomi Yi 4K Gopro Hero 87 6 5 Sony SJ4000 sj6 SJ8/9 C30 H9

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Cauciuc Magnetic Magnet Masina de Aspirație Ceașcă cu trepied adaptor de montare pentru Xiaomi Yi 4K Gopro Hero 87 6 5 Sony SJ4000 sj6 SJ8/9 C30 H9

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t149625

Etichete: du-te pro muntele, gopro tripod, camera de aspirație ceașcă de metal, dom gopro hero 9, gopro 7 erou trepied, gopro hero 9 vânt, mgcool explorer pro 4k, gopro hero 9, sport hd dv 1080p wifi camera de acțiune, pinlo xiaomi cupa.

In stoc
82.17lei

începe

end

Cauciuc Magnetic Magnet Masina ventuza Mount cu trepied adaptor de montare pentru Xiaomi yi 2 4K 4K+ Mijia Mini Camera Pentru Gopro Hero 3+ 4 5 6 7 8 Negru Sesiune 4/5 sjcam SJ4000 SJ5000 SJ6 SJ7 SJ8 pro Plus / SJ9 Max Grevă Sony soocoo c30 S300 S200 EKEN H3, H9 H8 H5S H6S H7s SJCAM M10 M20 de Acțiune aparat de Fotografiat Accesorii

Magnetic ventuza mount este un magnetice camera de montare în mașină care folosește magneți de pământuri rare pentru a realiza sale surprinzător de mare putere de fixare. ( 100km/h Viteza de Încercare Trecut ) Această versiune are un timp mai scurt de montare șurubul de pe partea de sus dimensiuni special pentru utilizarea cu camere video și minge mică capete.Are o formulă special creată strat de cauciuc pentru a proteja suprafața de montare și, de asemenea, pentru a preveni alunecarea.

Cea mai mare lucru despre montarea unui aparat de fotografiat cu acest magnetice camera auto muntele este că, odată ce acesta este în siguranță atașat la o suprafață de oțel niciodată nu va pierde puterea de exploatație.Acest lucru vă dă pace de spirit și mai bune rezultate la fel de bine.Multe alte dispozitive de montare poate sag sau detașați.Când te sui cu ea, puteți fi siguri că rama va rămâne exact acolo unde doriți.

Pachetul Include:

Magnet Ventuza Mount Cu Capul Mingea *1

Generic Trepied Adaptor De Montare *1

Șurub De Fixare *1

Imagini arată:

Transport

Vom trimite coletul in 2 Zile lucratoare pentru comenzile dumneavoastra.

În Statele Unite, în mod normal, vom livra prin Epacket.

În Alte Țări, noi, de obicei, nava de Chia Air Mail.

Dacă dumneavoastră pentru cantitatea este mare sau vrei livrare mai rapid, vă sugerăm să alegeți DHL express.Toate vin cu Numărul de Urmărire.

Notă: Vom trimite doar la adresa din comanda.Cumpărătorul va fi responsabil pentru orice taxe vamale și orice alte cheltuieli generate în țara cumpărătorului!

Garanție

Noi oferim UN AN de Garanție pentru toate produsele menționate.Dacă primiți un defectve unul, acesta poate fi returnat în termen de 10 zile după ce a semnat pachetul.

Vă rugăm să fi observat că returnat trebuie să fie în original condiții și cumpărător ar trebui să goale taxa de returnare.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv va fi cele mai bune noastre de a reveni pentru a vă servi.Dacă vă simțiți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul dumneavoastră pozitiv.Feedback-ul dvs. va fi foarte apreciat și ne va ajuta să vă servească mai bine.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a transmite un feedback negativ.Odată ce există o problemă a raportat, toate personalul nostru va încerca cel mai bun pentru a vă ajuta să afară de eliberarea a avut loc.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

  • Nume De Brand: clownfish
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: magnet ABS
  • Numărul De Model: ct
  • Tip: Aspirație
  • Compatibil Acțiune Aparat De Fotografiat Marca: Xiaomi Yi
  • Pachet: Pachet 1

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!