!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

9Pcs Solar Lumini de Ceai, Led Reîncărcabilă fără flacără Lumânări Tealight pentru Fereastra în aer liber Camping de Urgență Decor Acasă

Oferta
Pret redus
Noile colecții

9Pcs Solar Lumini de Ceai, Led Reîncărcabilă fără flacără Lumânări Tealight pentru Fereastra în aer liber Camping de Urgență Decor Acasă

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
t144138

Etichete: acasă, în aer liber, mare lumanari mireasa, lumânare mare vaza, reîncărcabilă led lumânare pachet, luminos lumânări fără flacără, baterie lampă de urgență, suport lumanare oglindă, set decor lumânare, vacanta lumina ferestrei, lumânare mare.

In stoc
75.77lei 132.92lei

9Pcs Solar Lumini de Ceai, Led Reîncărcabilă fără flacără Lumânări Tealight pentru Fereastra în aer liber Camping de Urgență Acasă Decor Solar Alimentat - Fiecare votive vine cu 1.2 V 300mA AAA baterie reîncărcabilă, poate fi încărcată complet în 8 ore de lumina directă a soarelui.Apoi acesta vă va oferi 8 Ore Continuu de Iluminat. (Notă: COMUTATORUL trebuie să fie "PE" timpul de încărcare.)

SENIOR&SMART:fără flacără și pâlpâitoare, fără căldură , fără fum, fără poluare, de mediu prietenos, emisii reduse de carbon și consum redus de energie.

UȘOR DE UTILIZAT: Turn solar lumânări în partea de jos a acestuia, apoi se pune ceaiul lumini în întuneric, mediu și lumânările se vor aprinde.

Romantică la Lumina Lumânărilor - Arată pâlpâie lumina albă caldă ca lumina lumânărilor.Puteți să-l utilizați în casa/ gradina/ restaurant/ petrecere/ festival/ decor nunta, sau îl puteți folosi ca în aer liber camping lumânare.

Pentru toată Lumea și peste tot - Dacă doriți pentru a decora gradina ta sau vrei să mergi la camping, este cu adevărat bine pentru tine.Doar bucurați-vă de noapte confortabil, fără griji cu privire la potențialele pericole de incendiu, fum, cald picură ceara sau ceara de mizerie.

culoare: alb

Material: plastic

dimensiune: 5cm

Conținutul Pachetului:

9*Solar Lumini De Ceai

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Nume De Brand: REFURBISHHOUSE
  • Origine: NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!