!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Bicicleta Frana Disc Hidraulic de golire a Uleiului, Kit de Instrument Universal de Biciclete de Frână de Reparații de biciclete de munte biciclete instrumente de biciclete instrumente

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Bicicleta Frana Disc Hidraulic de golire a Uleiului, Kit de Instrument Universal de Biciclete de Frână de Reparații de biciclete de munte biciclete instrumente de biciclete instrumente

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
t138494

Etichete: frână de sângerare kit, uleiul de frână shimano, de frână pentru biciclete hidraulice, magur bleed kit, biciclete de frână ulei, biciclete de frână ulei, ulei shimano, uleiul de frână, ktm hemoragia frână kit, mtb hemoragia frână kit.

In stoc
85.44lei 110.95lei

Puncte:

1、Plastic-oțel Injector: lubrifiere utilizări speciale de joasă densitate plastic-material otel, care are o foarte buna rezistenta la ulei și poate rezista la eroziune pe termen lung de frână ulei și suspensie de ulei fără modificări de culoare și de cracare.

2、Design de Transfer: Prin transfer între conectori, pentru a obține mai mult de frână tipuri de suport, această metodă de transfer este potrivit pentru toate versiunile de EZ conectori.

3、Piston Poziționare Bloc: puteți introduce pistonul înapoi și să acționeze ca un ulei-instrument de umplere.

4、Disc de Corecție: discul de corecție instrument este fabricat de înaltă duritate armat nailon amestecat fibră de sticlă, și se poate juca, nu numai pistonul funcția de poziționare de ulei de umplere, dar, de asemenea, se poate corecta cu ușurință inegale discuri.

5、Personalizate Chei: personalizate 7-8mm/0.28-0,31 in(aproximativ) cheie poate rezolva problemele de etrier ulei de ștergere și tuburi de demontare.

Caietul de sarcini(aproximativ):

Greutate: 450g

Lista de ambalare(aproximativ):

Lubrifiere*2

Furtun Conector Set*2

Verifica Clip*2

De Sex Feminin De Blocare A Conectorului Conector Set*2

Ulei De Inserție A Acului Bloc De Prindere*2

Universal Etrier Bloc*1

7-8mm/0.28-0.31 în Cheie Deschis-end*1

Disc Instrument De Corectare A*1

Ulei-Pâlnie de umplere*1

Ulei-Pâlnie de umplere Înfundarea Instrument*1

T10-T15 Stele Cheie*1

1 Pereche de Mănuși de Protecție

Manual*1

Curea*1

Conexiune Furtun*4

  • Nume De Brand: GUB
  • Tip: Truse De Scule

2020-10-06 Great Seller! Fast shipping. This bleed cycling brake very high quality. It is very pratical and professional. I recommend.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!