!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

1buc Lingura de Aluminiu Aolly Capacul de Umplere Ulei de Umplere a Capacului Rezervorului Mai multe Culori Pentru Honda CIVIC CRV EG6 EK9

Oferta
Pret redus
Noile colecții

1buc Lingura de Aluminiu Aolly Capacul de Umplere Ulei de Umplere a Capacului Rezervorului Mai multe Culori Pentru Honda CIVIC CRV EG6 EK9

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
t1366

Etichete: ek9, eg6, honda civic, b18c, mr2 spyder, civic ek4, civic eg, lingura de ceai, civic ek9, panouri honda civic 2006.

In stoc
53.64lei

1buc Aur Lingura de Aluminiu Capacul de Umplere Ulei de Umplere a Capacului Rezervorului W/ Pentru CIVIC EG6 EK9

Material : Rezistent La Coroziune Din Aliaj De Aluminiu

Cantitate: 1buc

Dimensiune: 5.4 cm (diametru) x 3.0 cm (înălțime)

Fir diametru: 3.2 cm

Despre NOI:

Noi facem cele mai bune noastre de a răspunde la fiecare e-mail URGENT.Deoarece nu putem lucra 24 de ore pe zi, un e-mail nu poate fi capabil să răspundă la aceleași zile.De asemenea, e-mail trimis la noi în Sat, de Soare și de Sărbătorile legale vor fi răspuns în următoarea zi lucrătoare.

Vă rugăm să verificați e-MAIL în VRAC/JUNK MAIL în cazul în care răspunsul nostru de e-mail a fost trimis acolo.

Vă rugăm să ne contactați imediat dacă aveți orice probleme cu produsele noastre, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.Am răspuns întreaga noastră client de e-mail, dacă nu obține răspunsul nostru; vă rugăm să încercați o altă adresă de e-mail de la un alt serviciu sau de a folosi un alt mod de a ne contacta.

Dacă nu se satisface cu achiziționarea, amintiți-vă să ne contactați înainte de a părăsi un feedback.Lăsând feedback-ul înseamnă că aveți deja clasificate această tranzacție.Și acesta nu va ajuta să-l aducă mai aproape de rezoluție.Ne place bun feedback asa ca am de lucru la cele mai bune de capacitatea noastră de a "obține dreptul de lucruri." Înainte de a părăsi un feedback negativ, contactați-ne în primul rând.

Plata:

Vom accepta Timisoaramasaj.ro de plată, plata cu cardul de credit prin intermediul Timisoaramasaj.ro.Cumpărătorul trebuie să utilizați checkout pentru a obține total și alegerea metodei de plată după licitație end.Tranzacții nu poate fi finalizată fără clienților checkout.

Vă rugăm să asigurați-vă că ne ofere confirmat adresa de livrare, orice plată trimite cu neconfirmate adresa va cauza o întârziere la livrare.

Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile (de la licitatia data) sau non-plata litigiul va fi depus în contul tău.

Insuficientă suma de plată sau informații va întârzia procesul de comanda, vă rugăm să completați checkout cu atenție.S-ar putea calcula totalul prin însumarea element de pret + transport si taxa de manipulare.

Vom livra doar produse după plata este eliminat de la banca noastră.Amintiți-vă, banii deduce din buzunar nu înseamnă că au deja bani.Cu toate acestea, nu ar lua prea mult timp pentru noi, pentru a șterge de plată.Normal, timpul de procesare este de 24 de ore la 48 de ore, depinde de ce tip de metoda de plata utilizata.Aceasta poate dura mai putin sau mai mult timp.

Transport:

Noi oferim un transport maritim zonă pentru altă destinație, prin utilizarea diferite de transport maritim transport.Taxa de livrare va fi diferit pentru diferite zone maritime.Taxa de transport este în mod clar enumerate mai jos, sau veți obține costul de transport maritim de către dată când a finaliza plata.Vă rugăm să ne e-Mail dacă nu sunteți sigur cu privire la taxa înainte de a plasa o ofertă.

Noi NU suntem responsabili pentru personalizat/obligații fiscale, dacă este cazul.

Daune în timpul transportului vor fi gestionate de despăgubire. (Trebuie să așteptați pentru daune pretinde a fi completă înainte de a primi noi parte)

Transport Curier va fi bazat pe greutate/lungime/destinație și de a decide de către noi.

Comanda vor fi livrate în termen de 48 de ore după clară a primit plata. (Cu excepția week-end și Sărbătorile legale) număr de Urmărire de transport maritim sau numărul de confirmare va fi trimis în termen de 48 de ore de la plată.Vă rugăm să ne contactați dacă aveți de făcut o plată de peste 72 de ore, dar nu au primit niciun e-mail de notificare de la noi.

Noi, de obicei, nava în termen de 1-2 zile lucrătoare (exclude sfârșit de săptămână și sărbătorile legale) după plata respinga.Vă rugăm să nu țineți-ne responsabili pentru curierat întârzieri.

  • Nume De Brand: CAYEARS
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Material: Rezistent La Coroziune Din Aliaj De Aluminiu
  • Numarul Parte: 200004112
  • Înălțime Element: 3cm
  • Element De Lungime: 5.4cm

2020-08-30 muy bueno
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!