!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

2020 3m Chitara Electrica Cablu Stereo Cablu Adaptor Chitara Fir de Conectare de Înaltă Calitate, Stabil Cablu de Chitara Scut de Reducere a Zgomotului

Oferta
Pret redus
Noile colecții

2020 3m Chitara Electrica Cablu Stereo Cablu Adaptor Chitara Fir de Conectare de Înaltă Calitate, Stabil Cablu de Chitara Scut de Reducere a Zgomotului

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t1337

Etichete: microfon de preluare, chitara fret wire, LP Pickguard, losse cablu de chitara, chitara plectrum, baterie microfon, cantece pentru copii-curea de chitara, tin chitara electrica, bass fret wire, chitară electro-acustică cablu.

In stoc
12.92lei 18.21lei

Caracteristici:

Scut De Reducere A Zgomotului

Chitara cablu este confectionat din plastic de înaltă calitate și de cupru, care asigura o transmisie stabilă și scut de reducere a zgomotului.

Domeniul de aplicare

Chitara cablu este special conceput pentru electric cutie, adaptor și instrumente cum ar fi chitara electrica, este potrivit pentru balada și muzică clasică.

Cele Mai Bune Servicii

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Dacă aveți orice probleme cu privire la chitară cablu, vă rugăm să nu aveți nicio ezitare, și sunați-ne oricând.Suntem mereu sincer în așteptare pentru cer.

Caietul de sarcini:

Tip: Cablu De Chitara

Cantitate: 1 BUC

Material: Plastic+Cupru

Culoare: Așa Cum Se Arată

Dimensiuni: 12.5*3.5*2.0 cm/4.9*1.4*0.8" (L*W*H)

Net Greutate: 70.0 g/2.5 oz

Pachet:

1* Cablu De Chitara

  • Tip: Alte
  • Numărul De Model: Cablu de chitara de înaltă calitate din plastic și cupru chitara electrica
  • Origine: NC(de Origine)
  • Plug Type: Plug SUA

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!