!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Titularul De Telefon Mobil Pentru Audi A3/S3 Greutate De Navigare Suport Mobil Suport De Telefon Pentru Masina Cu Priza De Aer

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Titularul De Telefon Mobil Pentru Audi A3/S3 Greutate De Navigare Suport Mobil Suport De Telefon Pentru Masina Cu Priza De Aer

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t1310

Etichete: aer conditionat suport, q5 radio, suport auto telefon, bandaj suport de telefon, suport telefon portabil audi, audi a3 cusatura, audi depozitare, a3 aer, audi a3 radio telefon, audi a3 muntele.

In stoc
37.74lei 47.20lei

Caracteristici: Masina de evacuare a aerului muntele de 360 de grade rotativ suport magnetic dedicat pentru toate modelele audi a3 / s3 masina, este compatibil doar pentru audi a3 s3 an 2014-2018.

Din aliaj de aluminiu suport de telefon caracteristici high-end, aspectul și de drop-dovada de funcționalitate, dimensiuni compacte, aspect elegant

Adsorbție puternic magnet care deține sistemul, nu este ușor pentru telefon pentru a drop off, costum pentru cele mai multe smartphone-uri cu plat pe spate, de 360 de grade, design rotativ, satisface nevoia de optim unghi de vedere.

Poate fi fixat ferm la masina de aerisire pentru utilizarea convenabil, conduce în condiții de siguranță, fără a ține în mână telefonul.

Foarte usor de instalat și eliminați, nu este nevoie pentru a scoate întreaga aerisire, doar mutați ușor de aerisire parte în alta până când iese un pic, apoi pune titular între orificiile de ventilație și împingeți-le înapoi.

Compatibil cu:

pentru iPhone 7/7Plus/6s/6s Plus/6/6 Plus/5s/5c

pentru Samsung Galaxy S6/Note5/S7/S7 Edge

pentru Sony Xperia Z5/Z5 Premium

Cele mai multe dintre alte smartphone-uri de pe piață

Notă:

Produsul ar putea să nu funcționeze corect cu dispozitive având un spate curbat.

Pachetul Include:

1 x Masina de Aerisire Muntele Magnetic cu Suport de Telefon Accesoriu (mașină și telefonul mobil nu sunt incluse)

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea

numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

  • Material: din aliaj de aluminiu
  • Nume Culoare: negru
  • Origine: NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!