!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

5Pcs Pilates Ring Set Cerc de Yoga Pilates Remodela Yoga Reshapebodybuilding Antrenament de Formare Echipamente de Fitness Pentru Femei

Oferta
Pret redus
Noile colecții

5Pcs Pilates Ring Set Cerc de Yoga Pilates Remodela Yoga Reshapebodybuilding Antrenament de Formare Echipamente de Fitness Pentru Femei

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t12417

Etichete: Se potrivesc, busolei aventura, pilates jumătate de cerc, casă de fittness echipamente, set yoga, roata de yoga, sport top, echipamente de fitness pentru a coloanei vertebrale, saltea yoga, leopard de imprimare femei yoga set.

In stoc
43.36lei 61.94lei

Caracteristici:

1. Remodela Corpul Sexy: Pilates cerc este potrivit pentru toate femeile.Și este ușor pentru a îmbunătăți echilibrul și postura, de a spori puterea ta de bază, crește flexibilitatea, să acorde o atenție la modele de exerciții, să găsească echilibrul, și în cele din urmă a crea un stil de viață sănătos.

2. Perfect pentru Exerciții de zi cu Zi: perfect Pilates cerc și alte accesorii pot promova sănătatea și energia, forma coapse si fese, intarirea muschilor, pentru a crește flexibilitatea, pentru a îmbunătăți postura, și arde grasimi.Deci setul este potrivit pentru toate exercitiile de Pilates sau yoga practică.

3. Set complet: set include Pilates Ball, Extensia Curea, Întindere Curea, Inel de Formare și Pilates Cerc.Și acestea sunt ușoare și portabile.Puteți face exerciții dupa trezire, pui de somn, și ceai.

4. Materiale Premium: Nostru Pilates cerc este durabile realizate din fibră de sticlă, cu un cauciuc coajă, și a trecut de presiune puternică teste pentru a rezista la impact și extrudare.Ambele părți de prindere sunt realizate din grad profesional-spuma de mare densitate umplut inele magice pentru a oferi confort pentru glezna, picior sau braț.

5. De înaltă Calitate Pilates Ball: Pilates mingea are un diametru de 9.8 inch (aproximativ 24.9 cm) și este fabricat din PVC rezistent.Atunci când este utilizat pentru exercitii de fitness, vă poate ajuta să consolida dumneavoastră de bază, pentru a îmbunătăți flexibilitatea și echilibrul.Acest portabil mic Pilates ball este, de asemenea, foarte potrivit pentru post-operație de recuperare și reabilitare.

Caietul de sarcini:

Nume: 5pcs Pilates Ring Set

Greutate: aproximativ 680g

Dimensiune: 25*20*10 cm/9.84*7.87*3.94 în

Funcția: yoga culturism

Lista De Ambalare:

9.8 inch Pilates Ball*1

Extensia Curea*1

Întindere Curea*1

banda de rezistență*1

Pilates Cerc*1

  • Numărul De Model: Set Inel Pilates
  • Numele: Set Inel Pilates
  • Caracteristici 3: echipament pilates
  • Dimensiune: About 25*20*10cm/9.84*7.87*3.94in
  • Origine: NC(de Origine)
  • Funcția: Yoga culturism
  • Greutate: About 680g
  • Caracteristici 1: Yoga, Pilates Ring
  • Caracteristici 2: Pilates Ball

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!