!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Single/Duble/Triple 350ml Distribuitor de Săpun, montare pe Perete Baie Duș Șampon Dozator Sapun Lichid, Recipient Accesorii Baie

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Single/Duble/Triple 350ml Distribuitor de Săpun, montare pe Perete Baie Duș Șampon Dozator Sapun Lichid, Recipient Accesorii Baie

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t11905

Etichete: sampon de par, tiy produse de baie, baie gunoi, montare pe perete camera dozator de săpun, dozatoare pentru săpun, oamenii duș, suport de perete dispenser, sticle de șampon, Baie, accesorii baie.

In stoc
37.45lei 74.91lei

Informații despre produs: Denumire: manual dozator de săpun Material: ABS plastic de inginerie Capacitate: 350 ml Caracteristici: capacitate Mare, consum redus, fără ingrediente iritante, prietenos cu pielea și non-iritant.Scene Pentru a Fi Utilizat: Acesta este utilizat în toalete și duș camerele din hoteluri, hoteluri, case, etc. Acesta poate fi folosit pentru lichide, cum ar fi săpun, gel de duș, șampon și detergent.Metoda de instalare: Înșurubată pe perete, acesta poate fi, de asemenea, fixate pe sticlă, care poate salva valoroase spațiu limitat, face alte blaturi curat, clienții care nu doresc să fixați cu șuruburi, puteți cumpăra, de asemenea, puternic bandă dublu adezivă sau adeziv 3M.Sfaturi: 1. Dacă există defecte în produsul primit, cum ar fi zgârieturi, scurgeri, clar fonturi, etc., puteți contacta serviciul nostru pentru clienți în orice moment, ne va ajuta să rezolve problema sau retrimite. 2. Produsul are o garanție de un an, perioadă în această perioadă, dacă aveți orice întrebări, puteți să ne contactați în orice moment. 3. Imaginea este luată de către compania noastră.Este interzis de a utiliza fotografiile noastre cu colegii vanzatori.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate majoy cardurile de credit sunt acceptate prin sigure procesor de plată ESCROW.

Ai avut aluat face plata în 3 zile sau afacere cu fi anulat.

Adresa De Livrare

Am expediat doar la adresa la care este furnizat de Timisoaramasaj.roanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.

Metode De Transport

Suntem coopereze cu DHL, UPS, FEDEX, EMS sau prin recomandată(China Post Air Mail sau alte e-Mail de Aer).Vom selecta rapid și de încredere metodă de transport pentru clienții noștri dragi.Salva pe de transport maritim și în condiții de siguranță la livrare este scopul nostru.

Timp De Transport Maritim

Vom pregăti și ambalaj pachet cât mai curând posibil după ce ați făcut plata.

În Timpul Timp De Transport Maritim

Vom urmări informații de transport maritim și trimite informații pentru a vă în timpul timp de transport maritim.Vă rugăm să acorde o atenție la mesajul de informații.

Fiecare element va fi testat înainte de expediere.

Avem 1 an garanție limitată pentru fiecare element defect(cu Excepția operație greșită sau fizice deteriorate de către cumpărător)

Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție și în ambalajul original.Vă rugăm să ne oferi numărul de urmărire în timp, precum și.Clienții sunt responsabili pentru retur taxa de transport.

Dacă doriți restituire, deoarece elementul este rupt sau nu poate fi repaird.Vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după ce ai obținut.Vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, vom găsi cea mai bună soluție pentru tine!!!

Noi menținem standarde înalte de calitate a produselor, precum și servicii de vânzare.Ne străduim pentru satisfacție de 100% din clienții noștri dragi.Vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

  • Caracteristică: dozator de săpun
  • Feature1: 350ml
  • Origine: NC(de Origine)
  • Facilitate4: Dozator Sapun Lichid
  • Feature3: Baie Accesorii Baie
  • Numărul De Model: LK-SD0108
  • Feature2: sapun lichid, recipient

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!