!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Logitech PIETRIȘ Mouse-ul fără Fir Tăcut Subțire și Lumină Portabile Moderne Mouse-ul cu 1000DPI pentru Windows 10 8 7 Maco Multi-Culoare Șoarece

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Logitech PIETRIȘ Mouse-ul fără Fir Tăcut Subțire și Lumină Portabile Moderne Mouse-ul cu 1000DPI pentru Windows 10 8 7 Maco Multi-Culoare Șoarece

Rating:
0%
4 / 5 ( 1 )
SKU
t11791

Etichete: logitech mouse wireless, suport mouse-ul sârmă, logitech mx master 3 avansat, mouse-ul, mause sem fio, m570, vrac led, Logitech, joc mouse-ul, logitech mouse-ul.

In stoc
89.40lei 99.35lei

SPECIFICAȚII TEHNICE

Tehnologie senzor: de Înaltă Precizie senzor Optic Senzor rezolutie: 1000 dpi Numar butoane: 3 rotita de Scroll: Da - Mecanice Butoane: Butonul din Mijloc de Unificare gata mouse-ul: Da Unificatoare gata receptor: Nu există viață a Bateriei: 18 luni tip Baterie: 1 AA pre-instalat bateria Wireless distanta de operare: 10 m 4 tehnologie fără Fir: Logitech Receptor sau Tehnologia Bluetooth Low Energy

CERINȚE DE SISTEM

Windows | Mac | Chrome OS | Linux | Lucrări cu Suprafața Receptorului Necesare: port USB Disponibil Windows 10 sau o versiune ulterioară, Windows 8, Windows 7 macOS 10.10 sau mai târziu Chrome OS Linux Kernel 2.6+ Bluetooth Necesare: tehnologia Bluetooth Low Energy Windows 10 sau o versiune ulterioară, Windows 8 macOS 10.10 sau mai târziu Chrome OS, Android? 5.0 sau mai târziu

Dulce tip:

Din cauza vamal motive, vom scoate bateria de livrare, vă rugăm să ia în considerare cu atenție înainte de a plasa o comanda!

MODERN, SUBȚIRE ȘI FRUMOS

Logitech Pietriș design modern, se potriveste întreținută stil de viață, accente birou de configurare, și este suficient de subțire pentru a arunca în geantă și se aduce la cafenea.

CLICK ȘI SCROLL ÎN TĂCERE

Lucra într-o cafenea, biblioteca, sau chiar un tren aglomerat, fără a deranja pe nimeni în jurul tău.Veți obține aceeași faceți clic simt te iubesc, dar face cam 90% mai puțin zgomot.Chiar largă de cauciuc roata de derulare alunecă în tăcere.

CONECTAȚI AȘA CUM VĂ PLACE

Conectați pur și simplu cu Bluetooth sau mici de 2,4 GHz receptor USB -stocate în acoperire magnetică de mouse - ul- și nu vă faceți griji despre enervant drop-off-uri sau lag până la un 32.8 ft (10m) gama.

FORMA ORGANICA, NATURALA SE POTRIVESC

Logitech Pietriș a fost conceput pentru a fi foarte subțire, în timp ce încă se încadrează în mod natural în palma ta.Moale, rotunjite părți sunt atât de confortabil, încât veți dori să lăsați-l să meargă.

LUCRA ORIUNDE TE DUCE VIATA

Logitech Pietriș piese rapid și precis dacă îl folosiți pe o masă la cafeneaua preferată sau direct pe site-cuverturi de pat.

DU-TE MAI ÎNTRE BATERII

18-a lună de viață a bateriei înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji despre pierderea de putere.Logitech Pietriș intră automat în baterie de economisire modul sleep atunci când luați o pauză.

CUM SĂ SETUP

Pasul 1

Doar trageți eticheta tab și logitech Pebble va porni automat.Ca e gata pentru a fi conectat,la satus aprinde intermitent în verde și albastru.

Pasul 2

Conecta cu ușurință prin Bluetooth pornirea computerului Bluetooth connecton și căutarea pentru logitech Pietriș Selectați și ta-da-ești asociat.

Pasul 3

Alternativ,conectați-vă folosind receptorul USB prin conectarea receptorului găsit în interiorul mouse-ul în computer.Easy peasy.

Pasul 4

După împerechere puteți comuta cu ușurință între Bluetooth și conexiune USB,trece Doar butonul de pe dezavantaj al mouse-ului pentru 1 secundă: lumina Albastra este de a utiliza o conexiune Bluetooth și lumina Verde este pentru receptor USB.

Pasul 5

Asocia un alt dispozitiv prin Bluetooth apăsând butonul timp de 3 secunde.Atunci când lumina albastră începe să se aprindă intermitent sunteți în modul de împerechere.

  • Tip De Interfață: USB
  • Numărul de Role: 1
  • Orientarea Mâinii: Ambele Mâini
  • Tip: 2.4 Ghz Wireless
  • Modul De Funcționare: Opto-electronice
  • Pachet: No
  • DPI: 1000
  • Timp pentru a pieței: 2018
  • Numărul De Model: PEBBLE
  • Nume De Brand: Logitech
  • Numărul de Butoane: 3
  • culoare: Negru/Alb/Roz
  • Putere Tip: Baterie

2020-09-25 Box up without embarrassing but fast and cheap as good!
4/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!