!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

1000 Piese Puzzle Jucarii Educative Elefant Joc de Copii Jucărie Interactiv Pentru Adulti, Puzzle Model de Puzzle-uri din Lemn Ji H4U8

Oferta
Pret redus
Noile colecții

1000 Piese Puzzle Jucarii Educative Elefant Joc de Copii Jucărie Interactiv Pentru Adulti, Puzzle Model de Puzzle-uri din Lemn Ji H4U8

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t1176

Etichete: 3d puzzle elefant, puzzle 1000 porumbei, mare puzzle 1000, ambarcațiuni de lemn elefant de puzzle, Neregulate Puzzle, aur puzzle 1000, puzzle din lemn pentru copii elefant, moda puzzle 1000 piese, filmul puzzle 1000 piese, 2000 piese puzzle.

In stoc
42.24lei 62.10lei

Conține 1000 de puzzle-uri și un poster.Terminat dimensiune: 29.52 cm x 19.69 cm / 75 * 50 cm.

Imaginația model unic și special lansat recent poze, livrate direct de la fabrica, pentru prima dată pentru a obține produse noi.

Distracție în familie – Completarea puzzle-uri cu familia sau prietenii pot exercita nu numai logica și senzoriale coordonare, dar da, de asemenea, posibilitatea de a construi relații mai strânse cu alții și de a crea o atmosferă plăcută.

Potrivit pentru copii-Dezvolta coordonarea ochi-mana aptitudinile, abilitatile motorii fine, rezolvarea de probleme, formă de recunoaștere, de memorie și finalizarea sarcinii abilități.Puzzle-uri pot stimula în mod eficient de gândire a oamenilor, trenul lor de gândire, hotărâre și răbdare.

Aplică-Joc puzzle este un joc de mare activitate.Exercițiu de răbdare, atenție, concentrare, persistență, de observație, inteligență, etc. De fiecare dată când a finaliza munca ta, va avea un sentiment de implinire.

Cel mai bun cadou – acest lucru este cel mai bun cadou pentru copii, persoanele în vârstă, prieteni, cupluri și familii.Dezvoltat flexibilitatea de mâini și creier fericit să completați puzzle-uri frumoase.

Realizate din materiale de înaltă calitate, non-toxice.Recomandat pentru copii de 8 ani și de mai sus

Să începem de puzzle-puzzle gândire liniștită și duce creative meditație.Ei folosesc creativitatea pentru a reconecta creierul nostru, de a face "conexiune" cel mai valoros joc părinte-copil.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

  • Numărul De Model: /
  • Material: Plastic
  • Intervalul De Vârstă: > 6 ani
  • Origine: NC(de Origine)
  • Gen: Unisex
  • Avertizare: /
  • Puzzle Stil: Puzzle 3D
  • Plastic Tip: ABS
  • Stil: Animale

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!