!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Portret de Arta de Perete Tablou Pictura in Ulei Fabian Perez Saba cu Scrisoare Acasă Decor Pictura pe Panza Pictate manual Nu Încadrată

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Portret de Arta de Perete Tablou Pictura in Ulei Fabian Perez Saba cu Scrisoare Acasă Decor Pictura pe Panza Pictate manual Nu Încadrată

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
t115049

Etichete: rama foto de perete, sexy nud arta de perete, tablou pictat manual, personalizat cizme genunchi ridicat, wall street poze, moda perete de panza cu cadru, poster, caz harvey specter, Oglindă De Machiaj, nud de imprimare.

In stoc
412.89lei

Material Panza de Imprimare cu rating de Calitate AAAA+ de Înaltă calitate.

100%Handmade, Pictură în Ulei Mână Întinsă și încadrată Neîntinsă (laminate într-un tub) cumpara: nu este încadrat.(Numai desen de bază) de Clienți de Servicii putem personalizate orice dimensiune pentru tine, și putem face personalizate pe canvas, printuri de asemenea, ai nevoie doar pentru a ne trimite imaginii de înaltă rezoluție.Size= 24X36 CM 1 inch=2,54 cm (fara tampoane, fara rama) Marginea Rezervate mirror edge 3-5cm timp de Livrare

1. China Post Air Mail: Normal 15 - 50 zile, dar să Brizal poate nevoie de 2 până la 3 luni.Dacă nu se poate aștepta atât de mult timp, vă rugăm să nu cumpere sau alege alt mod rapid de transport maritim.Multumesc!!!

2. EMS: de la 7 la 15 zile

3. DHL: de la 7 la 10 zile

Notificare:

Sunt oameni de afaceri din Beijing, china,după Cum știți,cultura Chineză 5.000 de ani de istorie conține inestimabilă pentru istoria și cultura toate artele,Astfel încât ambarcațiunile de arte au o istorie lungă,Acum ambarcațiunile de oameni utilizare a tehnicilor antice a creat frumos și mă întreb de artizanat arte, cum ar fi jad,bijuterii și argint de sculptură în piatră și artefacte,Toate dintre ele sunt simbolul fericit ness și noroc,astfel încât acestea sunt în valoare de a colecta!De data asta va voi arata un rafinat și excelent comoara!!!Din fotografiile, puteți vedea, este foarte bine.Cu un stil perfect,design frumos, minunat manopera, este de fapt o opera de arta rare, și în valoare de colectare!!!Este în stare bună.Uita-te la poze puteți vedea forma este foarte bine; Atât de minunat articol .

Livra elucidarea

Clar plata atunci când cumpărătorul a livra elementul de Noi va fi, în 3 zile lucrătoare.

Poștale:

Trimitem marfa prin China Post de Aer sau Hongkong Post despre 15-25 de zile pentru a ajunge,putem oferi numărul de urmărire pentru a verifica e-mail de stare .Desigur, dacă aveți mai mult de cumpărare,prețul va fi mai mic.dacă aveți mai multe întrebări sau c ement pe de transport maritim,pls nu ezitați să contactați echipa noastră de servicii clienți.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe în țara dumneavoastră locală.

Remarca:

Apreciem toti clientii nostri de pe Timisoaramasaj.ro și vom asigurați-vă ÎNTOTDEAUNA că sunt fericit cu tranzacția.Mă mândresc cu faptul că putem oferi clienților noștri un foarte bun produs și cele mai bune servicii, care este departe și mai presus de cele mai multe alte dealeri de pe internet.Vom asigurați-vă că experiența dvs. cu noi este de o foarte plăcută una!

După serviciu:

Dacă nu puteți primi pachetul in 30 de zile ,vă rugăm să comunice cu mine.Și dacă ai primi articol ,înainte de a mă părăsi feedback-ul,aveți nemultumite de lucruri,vă rugăm să comunice cu mine, voi rezolva pentru a face să vă mulțumiți în timp.Și Dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul meu sau articol ,vă Rugăm să comunice cu mine în timp,voi rezolva pentru a face să vă mulțumiți.Eu va lasa sa te bucuri,Aceasta este promisiunea mea.

Prin achiziționarea acestui articol, cumpărătorul este de acord cu TOȚI termenii și condițiile.Dacă aveți o problemă vă rugăm să ne contactați și vom încerca și de a rezolva pentru tine repede.

Despre Feedback-Ul:

Noi bun venit posibilitatea de a face schimb de Feedback cu tine, ca unul dintre mulți cumpărători.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.Vrem ca tu să fii mulțumit cu achiziția dvs. și va sârguință de lucru cu tine.

Detalii livrare

Dacă intenționați să liciteze pentru mai mult de 1 element, atunci putem nava-le împreună.Total taxa de transport va fi suma celor individuale taxele de transport maritim.Nu mai este nici o reducere.?Dacă nu sunteți sigur, atunci vă rugăm să ne contactați înainte de a licita.

Am expediat doar la Ebay adresă înregistrată.Deci, vă rog, asigurarea adresa din Ebay sunt corecte și valide.

Vă rugăm să citiți pentru beneficiul propriu și înțelegere pe termenii de livrare.

Toate articolele vor fi expediate la nivel mondial în termen?3 afaceri de zi prin China Post ePacket / Poștale Poștă Aeriană.

Vom livra produsul la U. S. A. prin China Poștale și USPS ePacket care pot fi urmărite pe site-ul?de USPS.

Prețul de achiziție nu acoperă orice aplicabile impozitului sau taxei care s-ar putea fi taxat de către autoritățile vamale .Cumpărătorii sunt responsabili pentru astfel de taxe.

Dacă nu ați primit pachetul nostru de declarare în descriere, vă Rugăm să contactați-mă înainte de a vă doriți să lăsați feedback-ul, putem returna banii sau retrimite element ca alegerea ta.

  • Cadru: No
  • Mediu: Ulei
  • Original: Da
  • Material: Tesatura Pânză
  • Forma: Dreptunghi
  • Tip: Picturi In Ulei
  • Caligrafie și pictură tip: Panza Pictura
  • Stil: Modern
  • Nume De Brand: EASTCODE
  • Baza De Sprijin: Panza
  • Modul cadru: Oglinzi Fara Rama
  • Numărul De Model: AAA
  • Subiecte: nud
  • Technics: Pictate Manual

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!