!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Taburet Canapea Acoperi Întinde de Stocare Acoperitoare Spandex Elastic Taburet Capac pentru Camera de zi

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Taburet Canapea Acoperi Întinde de Stocare Acoperitoare Spandex Elastic Taburet Capac pentru Camera de zi

Rating:
0%
1 / 5 ( 1 )
SKU
t1076

Etichete: cupru ochi, scurt huse de canapea, g canapea în formă de capac, calcedonie, piatra, Podea 3d mat, bej scaune, paragon, decor huse de canapea, Otoman, scaun cu otomane.

In stoc
37.25lei 39.64lei

Taburet Canapea Acoperi Întinde de Stocare Acoperitoare Spandex Elastic Taburet Capac pentru Camera de zi

Puncte:

1、Rafinat material: Spandex tesatura cu o excelenta elasticitate este potrivit pentru mai mult de 90% din mobilier.Se poate face taburet mai perfect, acoperind Otoman pe orice margine, făcându-l folosesc mai mult.Nostru capacul folosi un unic tehnica de vopsire, astfel încât să nu se estompeze.

2、Dimensiuni(aproximativ): Lungime 33.46 ~ 37.4 în lățimea 15.74 ~ 19.68 în înălțime 15.74 ~ 19.68 în, materialul este flexibil, vă rugăm măsura otoman înainte de alegerea noastră de alunecare kit.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

3、Functia: acoperirea poate proteja mobilierul de zi cu zi lacrimi, scurgeri, pete, etc..este deosebit de potrivit pentru familiile cu copii si animale de companie.Există patru culori clasice pentru a alege de la, astfel încât este ușor pentru a se potrivi casa ta.

4、Noastra de acoperire este ușor de instalat, ușor de a schimba, și potrivit pentru cele mai multe mobilier.Mașină de spălat, fără decolorare, nici o deformare, de aceea este recomandat să cumpere mai mult de unul.Vă rugăm să rețineți că acoperirea nu este rezistent la apă.

5、Suntem plini de încredere în calitate.Din cauza diferenței între măsurare și de afișare, pot exista unele erori.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați în primul rând, noi vă va oferi un rezultat satisfăcător, dacă este restituirea sau trimiterea de unul nou.Vom face noastre cele mai bune.

Caracteristici:

1. Rafinat material: Spandex tesatura cu o excelenta elasticitate este potrivit pentru mai mult de 90% din mobilier.Se poate face taburet mai perfect, acoperind Otoman pe orice margine, făcându-l folosesc mai mult.Nostru capacul folosi un unic tehnica de vopsire, astfel încât să nu se estompeze.

2. Dimensiuni(aproximativ): Lungime 33.46 ~ 37.4 în lățimea 15.74 ~ 19.68 în înălțime 15.74 ~ 19.68 în, materialul este flexibil, vă rugăm măsura otoman înainte de alegerea noastră de alunecare kit.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

3. Funcția: acoperirea poate proteja mobilierul de zi cu zi lacrimi, scurgeri, pete, etc..este deosebit de potrivit pentru familiile cu copii si animale de companie.Există patru culori clasice pentru a alege de la, astfel încât este ușor pentru a se potrivi casa ta.

4. Acoperirea este ușor de instalat, ușor de a schimba, și potrivit pentru cele mai multe mobilier.Mașină de spălat, fără decolorare, nici o deformare, de aceea este recomandat să cumpere mai mult de unul.Vă rugăm să rețineți că acoperirea nu este rezistent la apă.

5. Suntem plini de încredere în calitate.Din cauza diferenței între măsurare și de afișare, pot exista unele erori.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați în primul rând, noi vă va oferi un rezultat satisfăcător, dacă este restituirea sau trimiterea de unul nou.Vom face noastre cele mai bune.

Descriere:

Nume: Simplu taburet acoperi

Materialul: fibre de poliester (poliester)

Dimensiuni(aproximativ):

Lungime 33.46~37.4 în/85~95cm

Lățimea 15.74~19.68 în/40~50cm

Înălțimea 15.74~19.68 în/40~50cm

Greutate: aproximativ 100 g

Culoare: negru, brun, vin rosu

Ambalare: sac de opp

Lista:

Taburet acopere *1

  • Stil: Modern
  • Material: 100% Poliester
  • Dimensiune: as shown
  • model: Simplu Vopsit
  • Model Tip: Solid
  • Numărul De Model: Suport pentru picioare acoperi
  • Aplicabile Canapea: Single-Canapea scaun
  • Producție: Suport pentru picioare acoperi

2020-10-06 I dislike the dress
1/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!