!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Mașină De Brand Nou Decor De Primăvară Tremura Capul Drăguț Minunat Creative Galben Bulldog Accesorii Auto, Ornamente Pentru Bord Auto

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Mașină De Brand Nou Decor De Primăvară Tremura Capul Drăguț Minunat Creative Galben Bulldog Accesorii Auto, Ornamente Pentru Bord Auto

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t10272

Etichete: solar jucărie, masina decor, lei cap de pisica, masina ornament solar, bulldog, tabloul de bord masina decor, câine buldog, echipamente auto, personalizare auto accesorii, bulldog ornament.

In stoc
30.93lei 51.58lei

Masina Decor de Primăvară Tremura Capul Drăguț Minunat Creative Galben Bulldog Accesorii Auto, Ornamente Câine pentru Bord Auto

Descriere

Din acest câine de desene animate este nevinovat și minunat.Toată lumea bună la suflet sau plin de iubire le va iubi de la prima vedere.

Este potrivit pentru a fi în mașină și accesorii, de asemenea, bun pentru a fi pus în casa ta, cum ar fi dormitor, cameră de zi, sufragerie, chiar oriunde, ca decor.Ia-le ca decor de birou este, de asemenea, o idee mare.

Caracteristici

- Culoare: Galben.

- Material: Rășină.

- Dimensiune: Aprox. 10.5 x 10.5 x 6.5 cm.

- Mic si portabil pentru utilizarea durabil.

- Drăguț forma de design realizate masina sau camera mai caldă și dulce.

- Acestui câine de desene animate este nevinovat și minunat.Toată lumea bună la suflet sau plin de iubire le va iubi de la prima vedere.

- Potrivit pentru a fi în mașină și accesorii, de asemenea, bun pentru a fi pus în casa ta, cum ar fi dormitor, cameră de zi, sufragerie, chiar oriunde, ca decor.

- Cadou frumos pentru prieteni, familie și colegi care isi iubeste masina.

1 x masina de decorare

  • Material Principal: Rășină
  • Origine: NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!